Španci razbili Hrvate i poslali poruku srpskim košarkašima pred Mundobasket!

Selekcija domaćina Svetskog kupa pobedila je Hrvastku sa 82:64 i to boljom igrom u drugom poluvremenu i pokazala da je spremna za takmičenje

  • 10

Domaćin Svetskog kupa u košarci selekcija Španije još jedom je potvrdila da je jedan od najvećih favorita uz selekciju SAD za osvajanje zlata na prvenstvu.

Španci su u pripremnom meču u sredu u Badaloni deklasirali Hrvatsku sa 82-64 i to zahvaljujući znatno boljoj igri u drugom poluvremenu. Hrvatska je posle 20 minuta čak i vodila sa 40-38, ali je nastavak meča u potpunosti pripao Špancima.

Ova razlika najbolje oslikava snagu španskog tima koji će se u grupi A sastati i sa selekcijom Srbije u Granadi. Njihova poruka koliko su spremni je jasna...

S obzirom na to da je selekcija Srbije igrala sa Hrvatskom egal i da je pobedila tek posle produžetka na turniru u Francuskoj, ovaj rezultat govori o snazi Španaca.

Najefikasniji je bio Pau Gasol sa 18 poena, Huan Karlos Navaro je ubacio 14 a Serž Ibaka 13 koševa i 11 skokova. Kod Hrvata, prema očekivanju, najzapaženiji Bojan Bogdanović sa 17 poena.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ŠPANACA SE NE BOJIMO

    21. avgust 2014 | 10:19

    Mi smo njima onda takođe poslali pobedu ubedljivo savladavši Francuze pre neki dan.A u poslednja dva meča dobili smo ih (Francuze) prema tome...A što se Španaca tiče,jedni od retkih smo koji imaju nerešen skor sa njima u pislednje vreme.Pobeđivali smo ih na svakom takmičenju barem jednom.

  • Di

    21. avgust 2014 | 12:01

    Kad su kockasti igrali basket?oni znaju samo da se slihtaju I da budu fasisti...fakat :-D

  • Daca

    21. avgust 2014 | 09:54

    Pa srbija može i ima sve predispozicije da pobedi špance pa amere na njima je koliko oni to žele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA