Večiti talenat Nikola Ninković posle slanja pljuvačke ka navijačima neće još dugo u Partizanu!

Još jednom o izjavi nedorečenog fudbalera čije ponašanje zapadna i istočna tribina stadiona u Humskoj ne mogu organski da podnesu

  • 40

Momak od 20 leta, a odaziva se na nadimak Džigi, koji ne ume da pogodi prazan gol protiv Nefčija, na čiju eksploziju talenta navijači Partizana čekaju već par sezona i nikako da ga dočekaju, stao je u red onih kojih su se debelo zamerili navijačima Partizana.

Ispašće da su negodovanja, zvižduci i na kraju teranje Marka Šćepovća i Stefana Babovića "male mace" u odnosu na ono šta čeka nedorečenog na terenu, zarumenelog Nikolu Ninkovića, koji će, ako je suditi po reakciji Partizanovaca na njegovu izjavu posle pobede nad Nefčijem, vrlo brzo do statusa jednog od naomraženijih koje je Humska negovala i čuvala.

Da se podsetimo, hrabri mali Džigi je rekao sledeće:

- Navijači su dresirani. Ne smeju da laju na ženu i decu, pa dolaze na stadion i onda tu laju – rekao je Ninković posle utakmice i zapalio fitilj.

Ne smemo ni da pomislimo šta čeka Ninkovića, toliko hvaljenog bisera Partizanove škole kada (ako) bude istrčao na travu terena u Humskoj, kada u nedelju uveče bude gostovao Donji Srem.

Momak, kojem su navijači oprostili toliko gluposti za ovo malo karijere što je napravio, poslednji je u timu crno - belih koji bi smeo da prigovara nešto pristalicama sa istoka i zapada, koji skoro pa mazohistički iz nedelje u nedelju dolaze i bodre njega i saigrače.

Zvižduci koje je dobio u četvrtak uveče paraće i trebalo bi da mu paraju uši, dok se ne uozbilji (ako je u stanju to da učini, a ne samo da se izvinjava po novinama dva dana posle incidenta).

Dok ne shvati da protiv Ludogoreca kad dobije priliku da igra u revanšu, ne može i ne sme da stoji na pet metara od igrača i čeka da vreme prođe, nego bi trebalo da bude prvi koji će da kidiše na gol i da otima loptu rivalu.

Spomenuo je Ninković da navijači dresirano laju, samo na stadionu, baš kao što on lajanjem dve godine, ali ne sa loptom u mreži već hvatajući za vrat protivnika, dobijajući crvene kartone i jurišajući na vršnjake iz Engleske, maltretira navijače Partizana.

Kojima je u četvrtak verovatno prekipelo. I koji, ako ćemo suditi prema ranijim primerima, vrlo brzo će dočekati da vide leđa igraču koji im je poslao pljuvačku u njihovom pravcu neposredno pre nego što je zamakao na klupu za rezervne igrače.

Tako se ne ponaša jedan igrač Partizana, koji je doživeo da povremeno dobija kapitensku traku od legende Saše Ilića!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(S. M)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goksa crno beli svet

    22. avgust 2014 | 10:26

    Prepoznao sam se vicem na zenu i decu kad ima razloga ( na sta nisam ponosan) a ponekad kad se zajebem da dodjem i na tekmi na ovoj nazalost nisam bio zbog obaveza al itekako bih vikao i na utakmicama cu uvek vikati pa nece jedan rumenko ovcar dami zabrani da iskazem emocije prema klubu uz koji sam odrastao i za koji navijam ja i deca i da parazitima poput tebe ne smem nista da kazem.Mali rumeni smesan si kao crtani film kako na terenu (selu) tako i u gradu.

  • Neko iz mase...

    22. avgust 2014 | 11:02

    Svaka cast za tekst,svaka vam je na mestu,bravo! Rumenko,sta da ti kazem,pakuj prnje i sto dalje od Partizana,tako se ne voli klub,kad jedan Ilic moze da igra presing,da trci kao da ima 20 godina,a ti da se setkas i izigravas Ronalda,to vise nece moci,daleko ti lepa kuca!

  • Dejo

    22. avgust 2014 | 11:24

    Rumenko hahahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA