MICOV: Nisam ništa loše uradio, a igrao sam i bolestan za Srbiju!

Bek reprezentacije Srbije objasnio je za Mondo da nije ništa loše uradio i da nije bacio peškir ka klupi Srbije. On je poželeo sreću reprezentaciji na Mundobasketu

  • 28

Bek Srbije Vladimir Micov rekao je da nije kriv i da ne zna zašto je izbačen iz košarkaške reprezentacije. On je u izjavi za Mondo pričao šta se desilo na klupi.

Srbija je izgubila od Novog Zelanda 102:96 u poslednjoj utakmici pred Mundobasket.

- Neću da ulazim u detalje, niti mi to treba. Pošto vidim da je selektorova konačna odluka da više nisam u timu, samo želim momcima uspeh na Svetskom prvenstvu, a njegovu odluku, naravno, poštujem - rekao je Micov i dodao:

- Pošto sam pročitao selektorovu izjavu datu na konferenciji za novinare, želim samo da demantujem da je došlo do bilo kakvog bacanja peškira. To nisam uradio, niti sam nešto ružno rekao, kako su preneli pojedini mediji - rekao je Micov u telefonskoj izjavi za MONDO i nastavio:

- Moja želja da igram za reprezentaciju je bila prevelika, to sam pokazao za ovih mesec i po dana.

- Pogotovo što su mi doktori naredili da tri meseca mirujem zbog virusa jetre koji sam imao, a ja sam na svoju želju i svoju odgovornost posle dva meseca pristao da treniram i igram. Samo zbog moje velike želje - poručio je Micov.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Izvor: Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordjevic-napredni zutac

    24. avgust 2014 | 19:28

    Djordjevicu..,nakon Savana,Macvana a sada I Micova,izbaci I Bogdana(koga svesno unistavas),oteraj Raduljicu a pozovi Lazica I Radenovica!Kompletiraj nove moskitose,prepotenko nadobubni!

  • džordž

    24. avgust 2014 | 20:11

    pre neki dan je psovao i gurao raduljicu, danas gura micova..to trener koji ima bar malo "šmeka" ne sme sebi da dopusti, neka se tako ponaša prema svojoj porodici..nije on ispratio dovoljno starog vuka I šmekera dudu ivkovića, imao je šta da nauči !!

  • Velja

    24. avgust 2014 | 19:32

    Samo napred Vlado a ovaj što je umislio da je Fil Dzekson to je njegova stvar jak je on pedagog kad tako radi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA