Tri stvari koje komplikuju Nikoliću meč sa Nefčijem!

Trener crno-belih istakao je da će meč sa Nefčijem biti komplikovan zbog visoke temperature u Bakuu, velike vlažnosti vazduha i vremenske razlike

  • 15

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da njegova ekipa u revanš meču protiv azerbejdžanskog Nefčija neće braniti prednost iz prvog duela (3:2), nego će ići na pobedu koja donosi plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

- Dva rezultata nas vode dalje - pobeda i nerešeno. Za celu prošlu polusezonu i na startu ove sezone, poraženi smo samo u Kruševcu. Verujem da možemo da nastavimo seriju bez poraza i prođemo dalje. Kakvi mi budemo takav će nam i biti dan, moramo da obavimo ozbiljan posao, ako želimo da prođemo u grupnu fazu. Mi smo tim koji može da odigra taktički disciplinovano, na rezultat, ali utakmica je živa stvar i nikad ne znate kako će se odvijati - izjavio je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu Partizana.

Nikolić je dodao da revanš sa Nefčijem ima veliki takmičarski značaj i upozorio da njegova ekipa nikako ne sme da potceni rivala.

- Svi znamo kolika je važnost utakmice. Evropa je uvek izazov za sve srpske klubove, pa i za Partizan. Lepo je igrati u decembru na evro sceni. Očekuje nas dobar protivnik, sa dosta stranaca, imaju jako neprijatne fudbalere u ofanzivnoj liniji, koji na svakoj utakmici dosta driblaju, prave lažnjake i upute između pet i 10 šuteva sa distance - rekao je Nikolić.

Prema njegovim rečima duel sa Nefčijem biće komplikovan i zbog visoke temperature u Bakuu, velike vlažnosti vazduha i vremenske razlike.

- Na prethodnom prvenstvenom meču protiv Donjeg Srema odmorili smo Drinčića, Lazović i Ilić ušli su sa klupe. Jedino je neizvestan nastup Vladimir Volkov, koji nije trenirao - naveo je Nikolić i zaključio da očekuje rasterećeniju igru u Azerbejdžanu, jer igrači osećaju pritisak na domaćem terenu zbog velikih očekivanja.

Revanš utakmica plej-ofa za plasman u Ligu Evrope između Nefčija i Partizana igra se u četvratk od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bravo

    26. avgust 2014 | 13:47

    divim se ovom čoveku...iz prve je rekao šta sve mogu da budu eventualni razlozi za neuspeh...ne sećam se lošijeg trenera partizana zadnjih 15 godina...napred Zvezdo

  • relisto

    26. avgust 2014 | 13:51

    Ovaj ne da nece da pobedi nego ce svre da uradi da ispadnemo!!! Zato je i placen, zamislite. Nema logike ali tako je. pitajte Djurica Dragana.

  • CZBG

    26. avgust 2014 | 15:47

    Daj Boze da vam ostane ovaj celavi ujak Fester trener sto duze, mislim da goreg od njega niste imali u skorije vreme. Prevazisao je i vujosevicevu skolu sa ovim pravljenjem alibija pred svaku utakmicu. Uvek on pronadje neki problem: dal je vruce, il je hladno, ili ima komaraca, los teren, losi uslovi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA