Erik Abidal ide na transplantaciju jetre

Molimo javnost da ima maksimalno razumevanje i poštuje privatnost našeg igrača, kojem želimo sve najbolje i brz oporavak, stoji u saopštenju Barselone

  • 0

Fudbaler Barselone i francuski reprezentativac Erik Abidal biće podvrgnut transplantaciji jetre u narednih nekoliko nedelja, saopštio je katalonski klub. Abidalu je sredinom prošle sezone otkriven tumor na jetri, nakon čega je zbog operacije i oporavka odsustvovao sa terena dva meseca.

Ipak, pošto bolest nije u potpunosti izlečena, lekarski tim Barselone je doneo zaključak da je najbolje da se izvrši transplantacija.

- U narednih nekoliko nedelja Erik Abidal će biti podvrgnut novoj operaciji, tačnije transplantaciji jetre. Već godinu dana ima problema, i ne želimo više da rizikujemo. Molimo javnost da ima maksimalno razumevanje i poštuje privatnost našeg igrača, kojem želimo sve najbolje i brz oporavak - stoji u saopštenju Katalonaca.

Abidal se krajem prošle sezone vratio na teren, a kao kapiten tima podigao je pehar Lige šampiona u maju na Vembliju, nakon pobede nad Mančester junajtedom rezultatom 3:1.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA