AVRAMOVSKI: Čast je preuzeti Milijaševu desetku!

Gol za pobedu protiv Spartaka, Zvezdin novajlija postigao je u 79. minutu, i pridobio poverenje trenera Lalatovića i navijača

  • 2

Nije mogao lepši debi da poželi novajlija Danijel Avramovski u Crvenoj zvezdi. Makedonac je morao da opravda broj 10 koji je nosio na svojim leđima, a koji je do pre nekoliko dana nosio bivši kapiten Nenad Milijaš.

Gol za pobedu protiv Spartaka postigao je u 79. minutu, i pridobio poverenje trenera Nenada Lalatovića i navijača.

- Nisam mogao da poželim lepši debi. Utakmica je bila veoma teška, protivnik se tokom čitavog susreta grčevito branio sa deset igrača. Zbog toga pogodak dobija dodatno na značaju. Nadam se da će ih biti još dosta. Preda mnom i pred čitavom ekipom je puno rada kako bismo nastavili pobednički niz - rekao je Avramovski.

- Velika je čast, ali još veća odgovornost preuzeti kapitenovu desetku na leđa. Nepotrebno je govoriti o njegovim ljudskim i igračkim kvalitetima. Verujem da ću svojim igrama biti njegov dostojan naslednik - istakao je Avramovski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA