Zvezda dobila veliko pojačanje!

Posle dosta perepretija Aleksandar Katai ozvaničio saradnju sa šampionom Srbije

  • 25

Fudbaler grčkog Olimpijakosa Aleksandar Katai novo je pocačanje Crvene zvezde, objavio je aktuelni prvak Srbije.

Dvadesettrogodišnji napadač, koji je ponikao u novosadskoj Vojvodini, nastupaće za crveno-bele do maja 2015. kao pozajmljeni igrač.

- Srećan sam i zadovoljan. Imaću veliki motiv u činjenici da Crvena zvezda želi da odbrani titulu, i u tome što ću igrati pred sjajnim navijačima. Pridružujem se ekipi u utorak, jer oni sada imaju dva dana slobodno i verujem da ću se brzo uklopiti. Verujem i da ćemo odbraniti titulu - rekao je za klupski sajt Katai, koji će nositi dres sa brojem 27.

Katai je prešao u Olimpijakos 2011. godine, ali nije izborio status prvotimca, pa je igrao na pozajmicu za OFI Krit, Vojvodinu i Platanijas.

Zvezda ima opciju otkupa ugovora za 600.000 evra, a Katai će mesečno zarađivati 8.000 evra.

S druge strane, Mamadu Mbođ, koji je pre desetak dana potpisao ugovor sa crveno-belima, otišao je na pozajmicu u kruševački Napredak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    31. avgust 2014 | 21:15

    Ni prosecan igrac, iz Vojvodine je otisao u Olimpijakos, gde je jedino mogao lopte da skuplja, videvsi da su napravili veliku gresku pokusavali su da ga prodaju, ali posto on nikom ne treba eto ga u Zvezdi. Kazu za platu od 8000 evra, a Terzic nudi administraciji u petak po 50 evra. Stvarno LUDNICA i Zvezdi.

  • serlok

    31. avgust 2014 | 21:13

    Pa zar nije maximum plata 5000e???

  • Boki

    31. avgust 2014 | 21:23

    DELIJE nisu htele da se potpise Bosancic koji je samo u Zvezdu hteo a ovog indijanca hvale a zna se da mu je Zvezda zadnja opcija bila....Podrska za Milosa Bosancica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA