Njegov otac je bio Seltikov dželat, a ovaj Srbin će sada da predvodi njihov napad! (VIDEO)

Pre 25 godina njegov otac je u dresu Partizana bio jedan od najzaslužnijih što su crno-beli izbacili slavni klub iz Glazgova iz Kupa UEFA, a sada će njegov potomak biti miljenik navijača "kelta"

  • 5

U sam smiraj prelaznog roka dogodio se za pvdašnje ljubitelje fudbala jedan veoma zanimljiv transfer. Stefan Šćepović postao je novi član slavnog Seltika sa kojim je potpisao trogodišnji ugovor, a škotski tim će platiti 2,5 miliona evra obeštećenja Sportingu iz Hihona koji će dobiti i pet procenata od narednog transfera povremenog reprezentativca Srbije.

Slobodno se može reći da se veliki obrt dogodio oko ovog transfera tokom današnjeg dana. Nakon što je u jednom trenutku delovalo da je posao završen pojavila sa vest da je Srbin odbio da ode na Ostrvo i da je najbliži prelasku u Hetafe i ostanku na Pirinejima.

Međutim, klub iz predgrađa Madrida zbog finansijskih problema nije uspeo da realizuje transfer jednog od najboljih strelaca Segunde prethodne sezone, dok Škoti nisu odustajali i na kraju dobili igrača kog su želeli. Pomenimo da su oni bili u dilemi da li da angažuju nekadašnjeg igrača Partizana ili Jona Gvidetija iz Mančester Sitija, ali je izbor ipak pao na stranu našeg centarfora koji će ove godine imati priliku da igra u Ligi Evrope.

Interesantna činjenica kod ovog prelaska starijeg od braće Šćepović u redove tima iz Glazgova jeste da navijači Seltika po lošem pamte njihovog oca Slađana koji je u dresu Partizana bio jedan od glavnih igrača koji su srušili njihov tim u Kupu UEFA 1989. godine. Ipak, sada će njegovog sina morati da vole.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA