JUNAJTED RUŠI SVE REKORDE: Blind stigao na Old Traford (FOTO)

Holandski defanzivac stigao u Mančester za 14 miliona funti

  • 1

Mančester junajted ispisuje nove stranice transfer istorije! Nakon potpisa Radamela Falkaa kojim su šokirali svetsku javnost, čelnici Crvenih đavola kompletirali su i transfer Dejlija Blinda iz Ajaksa vredan 14 miliona funti čime su prešli preko 150 miliona uloženih novčanica, odnosno za jedno leto su potrošili više nego u pet prethodnih.

Dolazak Blinda pvi je potvrdio njegov doskorašnji klub Ajaksa, a reprezentativac Holandije je dogovorio uslove ugovora nakon što je viđen na medicinskim pregledima. Blind je od početka leta povezivan sa Junajtedom i transfer se konačno ostvario.

U formaciji koju Van Gal forsira, Blind će dobiti veoma važnu ulogu. Identičnu onoj koju je imao na SP u Brazilu kada je sa Lalama osvojio treće mesto, gde je bio i jedan od najboljih igrača. Podsetimo, Đavoli su u ovom prelaznom roku doveli Roha, Di Mariju, Šoa, Ereru, Falkaa, a sada i Blinda.

Sve transfere poslednjeg dana prelaznog roka možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • petarpann

    2. septembar 2014 | 06:19

    Triba jos 3-4 igraca dobra i dok se to sve poslozi ovu sezonu nema ih opet nigdje tek sljedeca bit ce malo bolji tek za 2 godine mogu se borit za titulu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA