Pau Gasol jači od obezbeđenja! (FOTO) (VIDEO)

Najveća zvezda španske reprezentacije, verovatno i Mundobasketa ima poseban tretman i obezbeđenje mora da ga odvaja od fanova

  • 0

Centar španske reprezentacije Pau Gasol je velika zvezda u ovoj zemlji i ne samo ovde već i u celom svetu. Zato i ne čudi što su tinejdžeri i tinejdžerke čekali satima ekipu Španije ispred hotela Nazarise u Granadi samo da bi se slikale sa svojim miljenicima, a posebno Pau Gasolom.

Zbog važnosti takmičenja, ali i zato što se ovaj Mundobasket igra u Španiji, selekcija crvene furije ima jako obezbeđenje i to ne samo policiju već i ljude koji su stalno uz njih.

Oni se brinu da se igrači ne zadržavaju previše na ulici i bukvalno ih uteruju u hotel prekidajući slikanje sa fanovima.

Navijači su dozivali Pau Gasola i kada je on krenuo ka njima čovek iz obezbeđenja je pokušao da ga zaustavi i otprati do ulaza u hotel, ali Gasol je ipak bio jači i želeo je da se slika sa navijačima.

Malo kasnije pokušali su da ga odvoje od navijača i da ga odvedu u hotel u čemu su i uspeli. Neki navijači su ostali uskraćeni za sliku i autogram.

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA