Đorđević: Brazil je jak pod košem, ali se nama vraća Krstić! (VIDEO)

Bićemo maksimalno spremni za ovaj meč, imamo igrače koji mogu da odgovore na snagu Brazila pod košem imamo i kvalitet i očekujem dobru utakmicu, rekao je selektor Srbije

  • 3

Selektor košarkaša Srbije, Aleksandar Đorđević, kaže da su "orlovi" spremni za duel sa Brazilom na Mundobasketu i da očekuje jednu dobru i neizvesnu utakmicu.

Đorđević je istakao da Srbija ima igrače pod košem koji mogu da odgovore na snagu Brazila u Tijagu Spliteru, koji nije znao da izgovori imena srspkih igrača, zatim Varežau i Nene Ilariju.

Srbija treba da pobedi Brazil sa dva ili više razlike kako bi bila druga u grupi. Ukoliko trijumfuju sa jednim poenom gleda se trougao tri ekipa i mogu da budu treći što je najgora opcija. Ukoliko izgube biće četvrti što je bolja opcija, jer se izbegava Španija u eventualnom četvrtfinalu.

- Brazil je jedna izuzetno ozbiljna ekipa. Ekipa koja je davala izjave da se spremaju za Olimpijske igre u Riju, a da ovde žele medalju, jeste jedna od favorita za osvajanje medalje uz Španiju.

- Mi smo odradili prvi cilj i bez obzira na poraz od Francuske idemo da se takmičimo sa Brazilom koji ima veoma dobre centre i igra bez krilnog cetra. Mislim da su momci spremni i voljni da igraju meč.

- Nismo ni mi loši, imamo dobrih igrača. Naša reprezentacija je spremana u odnosu na druge ekipe da mogu da im pariraju na tim centarskim pozicijima.

- Nemamo straha, imamo igrače u formi raspoložene imamo Krstića koji ima kvalitet. Videćemo na utakmici - rekao je selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Pogledajte video snimljen LG G3 telefonom:

(Izveštač Telegrafa iz Španije, Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzioner

    2. septembar 2014 | 18:08

    Ako ne igra Teo, onda imamo vece sanse za pobedu.

  • Nešo

    2. septembar 2014 | 23:36

    Prosto ne mogu da verujem da ces Krstica baciti u vatru protiv Brazila i Španije ,obzirom da nije cestito odigrao preko mesec dana zbog povrede.Zar nije bilo logicnije polako ga uvoditi protiv Francuza i Irana?E moj Sale pogubio si poprilicno 4 centra si poveo od toga dvojicu koji nisu ni za trece repprezentacije Srbije i povredjenog Krstica koji ti sedi na klupi,Bogdan ti igra pod strahom,Markovic ili ti placa da igra ili ima neku jaku štelu,tvrdim da ti je ostalo barem pola boljih i tzo za klasu igraca od ovih koje si pozvao,na celu sa Bobijem Markovicem,Macvanom,Savanovicem itd.

  • Stefan De

    2. septembar 2014 | 22:58

    Bicemo prvi posto dobijamo Brazil a posle i Spaniju! ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA