Mršte se, foliraju, udaraju! Da li su se na meču sa Srbijom, španski košarkaši svima zgadili? (VIDEO)

Prosto je neverovatno da ekipa koja toliko dugo igra zajedno i dalje ne bataljuje manir, što bi Srbi rekli, seljačke ekipe. Pogledajte neke očigledne krađe u korist furije protiv Srbije i reakcije igrača

  • 27

Stvarno su više preterali! Jesu košarkaška selekcija za primer i poštovanje u rezultatskom smislu godinama unazad, ali u ljudskom? Ne, ne i ne!

Španski košarkaši ponašanjem, foliranjem, udaranjem i grimasama na svaku odluku sudija poslali jasan znak celom svetu: Mi smo zvezde, samo mi postojimo i sklanjajte nam se s puta.

Jer, kako drugačije objasniti situacije u kojima ekipa arbitara direktno utiče na odluke, pomaže domaćinu na meču sa Srbijom, a igrači "crvene furije" umesto da ćute zbog sramote, oni još i traže raspravu i svađu sa izabranicima Saleta Đorđevića.

Na ovom klipu je lepo objedinjeno nekoliko situacija i svaka čast onome ko se dosetio. Da ostane mlađima da gledaju i pamte.

Na ovo ćemo samo dodati da i oni sa klupe Španije, stručni štab nije ništa bolji.

Smejanje selektoru Đorđeviću koji je bio u opravdanoj raspravi sa sudijama je sve, samo ne dostojanstveno ponašanje onih koji smatraju da bi trebalo da budu svetski prvaci.

I stvano, ne postoji nikakva razlika. Stariji, prepotentni i večito u čudu NBA igrač Pau Gasol, Navaro na kojem svaki faul izgleda kao da ga je neko sekirom udario, Rudi Fernandez, koji je verovatno jedan od najomraženijih igrača ikada  prisutan na terenima (setimo se samo sukoba sa navijačima Žalgirisa), pa do ovih najmlađih i mnogo "hrabrih" i "ludih" Serhija Ljulja, Riki Rubija... Svi se ponašaju jednako bahato!

Ono što nas posle svega zanima jeste, kakav bi haos nastao da je kojim slučajem ceo meč bio u rezultatskom egalu?

Jer, verujemo da španski košarkaši imaju još jednog keca u rukavu kada je teatralno ponašanje u pitanju. A njega čuvaju kada prvi put budu imali ugroženu pobedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • realno

    5. septembar 2014 | 16:25

    Spanci su se oduvek nekorektno ponasali prema nasoj ekipi.Jos uvek ne mogu da prebole onu Teodosicevu trojku sa proslog SP-a u Turskoj.

  • Da,da

    5. septembar 2014 | 16:47

    To je najvece smece u sportskim okvirima.

  • Lorena

    5. septembar 2014 | 18:16

    Ne volim Amere, ali cu svim srcem navijate za njih ako budu igrali protiv Spanije u finalu! Onda cemo videti kako ce te se mrstiti, Gasole, Rubio, Fernandez i ekipo!! Obrisace s vama pod i to na vasem terenu!! Gasol se smeje Saletu dok je izlazio... Mark, pa ti nisi Saletu ni do skocnog zgloba, momce. Mozda igras u NBA, ali si nula od coveka... A kocopernog Rubija.....nemam reci za to stvorenjce....umsilio da je nesto!! Idemo USA!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA