FSS renovirao Partizanu svlačionicu, ali terenu nema pomoći!

Srpska kuća fudbala morala je da "uleti" u finansijskom smislu i upristoji deo stadiona na kom će se u nedelju igrati meč Srbija - Francuska

  • 47

Pred prvu prijateljsku utakmicu kojom se otvara kvafikicaioni ciklus za Evropsko prvensto 2016. godine, stadion Partizana je delimično renoviran.

U nedelju 7. septembra, fudbaleri Srbije dočekuju Francusku, a Fudbalski savez Srbije finansirao je obnovu gostujuće svlačionice, koja se sastoji iz prostorije za trenera i sobe za igrače. Rupe su zakrpljenje, prostorije su sveže okrečene, a u njima se nalaze nove klupe, prenosi "Sportski žurnal".

Svlačionica koju koriste fudbaleri Partizana nije osvežena, jer navodno za tim nema potrebe. Obnova je dobro došla i zbog predstojećih mečeva u Ligi Evrope koje očekuju vicešampiona Srbije.

Ipak, terenu izgleda nema pomoći. FSS je pokušao mehanizacijom kojom se održavaju tereni u kompleksu u Staroj Pazovi da upristoji travnatu podlogu u "pet do 12", ali rezultati u ovom slučaju ne mogu da budu veliki.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    6. septembar 2014 | 11:33

    Zna se ko je najveca Institucija u Srbiji i ko je jedini Srpski predstavnik u evropi,u njega vredi ulagati i nasminkati ga za sto bolju predstojecu privatizaciju Svetinje !!! Ziveo Partizan i majka Srbija !!! Partizan-MIT ili cudo-PONOS SRBIJE !!!

  • Ups

    6. septembar 2014 | 11:04

    Kada bi manje krali imalo bi novca. ....ne navijam za partizan ali je ovo strašno!

  • Vučko

    6. septembar 2014 | 12:49

    Pa svi znaju da je najveća institucija u Srbiji F.K.CRVENA ZVEZDA!Po evropskim trofejima,domaćim titulama,duplim krunama,medj.skoru sa malim komšijom,većem i lepšem stadionu,broju navijača...kad nas u ovome svemu prestignete što je realno nikad možda možete da pomislite da se tako nazovete.ovako ste samo šminka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA