FARSA: Uhapšena trojica huligana, ne i onaj koji je napao Markovića

Trojica uhapšenih, M. R., Ž. T. i R. P, pripadnici su navijačke grupe Alkatraz, a terete se za kršenje zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama

  • 0

Beogradska policija uhapsila je trojicu navijača Partizana osumnjičenih da su pravili nered na utakmici protiv Slobode, na kojoj je napadnut fudbaler "crno-belih" Lazar Marković. Uhapšeni su uz prekršajnu prijavu izvedeni pred sud koji im je, kako prenosi Press, već izrekao novčane i zatvorske kazne, uz jednogodišnju zabranu prisustvovanja utakmicama.

Među trojicom uhapšenih ne nalazi se i napadač na Markovića, iako je i on identifikovan i očekuje se da će uskoro biti priveden. Trojica uhapšenih, M. R., Ž. T. i R. P,  pripadnici su navijačke grupe Alkatraz, a terete se za kršenje zakona o sprečavanju nasilja na sportskim priredbama.

Oni su negirali navode optužnice, ali dokazi su bili jasni, pa su im izrečene sankcije - M. R. je kažnjen sa 45 dana zatvora i 70.000 dinara, dok su Ž. T. i R. P. kažnjeni sa po 40 dana zatvora i 50.000 dinara. Po isteku zatvorskih kazni trojici huligana će narednih godinu dana biti zabranjeno prisustvovanje sportskim manifestacijama.

Presuda nije pravosnažna jer su optuženi iskoristili zakonsko pravo na žalbu.

(Telegraf.rs / izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA