Delije preplavile blagajne: Zvezdini košarkaši prodali 78 sezonskih (FOTO)

Luka Mitrović, Boban Marjanović, Maik Cirbes i Markus Vilijams izazvali su veliko interesovanje navijača crveno-belih

  • 13

Košarkaši Crvene zvezde Luka Mitrović, Boban Marjanović, Majk Zirbes i Markus Vilijams u nedelju oko podneva izazvali su pravu pometnju u TC Ušće. Crveno-beli košarkaši su se našli u ulozi prodavaca sezonskih ulaznica za predstojeću sezonu.

Godišnje karte u tandemu su prvo prodavali Luka Mitrović i Markus Vilijams, potom Boban Marjanović i Maik Cirbes. U međuvremenu su podelili veliki broj autograma, potpisivali su holdere za sezonske karte, majce, lopte, kačkete.

- Do sada nisam imao prilike u našoj zemlji da vidim da su neki sportisti prodavali karte. Mislim da je ovo prvi put i stvarno je bilo super. Akcija je zaista bila pun pogodak, a dokaz za to su i ovi brojni ljudi koji su došli ovde. Vidim da su navijači oduševeljini i zato mi je drago da sam bio deo svega toga – počeo je priču Luka Mitrović.

Na pitanje da li je prodao više sezonskih ulaznica od Markusa Vilijamsa, novi kapiten crveno-belih je odgovorio:

- Morali smo brzo da radimo pošto je bila velika gužva pa nisam stigao da izbrojim. To nije ni toliko bitno, važnije je to što mislim da će Pionir i Arena ove sezone biti puni. Na takav zaključak me upućuje sve ono što sam ovde video - rekao je Mitrović koji tvrdi da nije bilo problema oko računanja:

- Bije nas loš glas da mi sportisti nismo baš briljatni u školi, ali valjda će na kraju račun da se poklopi. Šalu na stranu nije bilo problema. Sve je prošlo u najboljem redu – uz omeh je zakjlučio Mitrović, a na njegovu priču nadovezao se Markus Vilijams:

- Odavno se nisam ovako mnogo slikao. Bilo jako zabavno. Međutim, nisu samo mene slikali. I ja sam slikao navijače. Posebno mi je bilo simpatično jedno dete koje je došlo u dresu Čarlsa Dženkinsa. Morao sam da imam tu fotografiju – rekao je Vilijams i potom dodao:

- Najvažnije je da su svi oni koji su došli bili nasmejani, da su uživali družeći se s nama tako da je ova akcija bila vrlo uspešna. Fasciniralo me je koliko su srećni što nas vide. Ne možete a da ne primetite koliko su uzbuđeni i zato jedva čekam da izađem na teren i zaigram svim srcem za nih.

(Telegraf.rs / kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA