NOVAK: Možda neću igrati na svim turnirima do kraja sezone

Najbolji srpski teniser će u narednih mesec-dva postati otac, i poručuje da još nije siguran da li će moći da potvrdi svoje učešće na narednim turnirima

  • 6

Posle neočekivanog poraza od Japanca Keija Nišikorija u polufinalu US opena, Novak Đoković je odustao od učešća u meču Dejvis kupa sa Indijom, a ujedno nije ni siguran da li će učestvovati na svim turnirima do kraja sezone.

Podsetimo, Nole je prošle godine osvojio turnire u Pekingu i Šangaju, a potom i u Parizu, kao i na završnom Mastersu u Londonu.

Razlog je logičan - Đoković će u narednih mesec-dva postati otac.

- Moram da pokušam da se fokusiram i budem blizu prošlogodišnjeg nivoa. Mada biće veoma teško. Još nisam odlučio da li ću igrati sve zbog rođenja deteta. Videćemo, ima vremena da odlučim. Sad sam još pod utiskom poraza na US openu - rekao je Đoković.

On tvrdi da trudnoća njegove supruge Jelene nije uticala na pripremu za US open.

- Naravno da sam u kontaktu s Jelenom i da sam deo njene trudnoće. To je normalno. Ali to nije imalo nikakav uticaj na mene po pitanju pripreme za turnir. Trudio sam se da dam svoj maksimum, ali to očigledno nije bilo na nivou na kom sam želeo da bude - poručio je Novak Đoković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Пера

    8. septembar 2014 | 16:38

    Боље немој више никад да учествујеш на било ком турниру...

  • Brana

    8. septembar 2014 | 08:21

    Nemoj,ako ces onako bolje nemoj.

  • black&white

    8. septembar 2014 | 18:11

    Šta si se istripovao,nećeš ti da se poradjaš.Ja imam dva sina i ćerku pa nisam uzeo ni slobodan dan,sezona na poslu,nema posustajanja.Nole,sada je tvojih pet minuta,kad oni isteknu ti se više ne pitaš... Zato,igraj i vladaj planetom dok možeš jer sve što je lepo kratko traje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA