Bojan Krkić od oktobra nastupa za Srbiju?

- Njegov otac već uveliko juri potrebnu dokumentaciju, jer želi da vidi Bojana u dresu Srbije, već u oktobarskim akcijama protiv Jermenije i Albanije - rekao je za "Naše novine" izvor blizak porodici Krkić

  • 69

Bojan Krkić bi mogao da zaigra za reprezentaciju Srbije. Tako bar prenose "Naše novine". Poslednjih dana se pojavila informacija da bi nekadašnji igrač Barselone mogao da igra zaigra za Grčku, ali od toga neće biti ništa.

Naime, izvor "Naših novina" rekao je da Krkić više nije tako mlad i da želi da povrati svoju karijeru na visok nivo, pa bi igranje za reprezentaciju Srbije i eventualni odlazak na Evropsko prvenstvo u Francuskoj bio pravi put.

- Kontakti još nisu napravljeni, Bojan želi razgovor sa selektorom Dikom Advokatom i čeka poziv nekoga iz našeš saveza. Krkićeva elika želja je da nastupi na jednom reprezentativnom takmičenju, ali je pitanje da liga Advokat vidi u svojim planovima. Njegov otac već uveliko juri potrebnu dokumentaciju, jer želi da vidi Bojana u dresu Srbije, već u oktobarskim akcijama protiv Jermenije i Albanije - rekao je za "Naše novine" izvor blizak porodici Krkić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kure

    9. septembar 2014 | 00:13

    NE TREBA NAM!!!!! Kada nam je trebao izabrao je druge.ako smo pametni treba da ga otkacimo i da je najbolji na svetu, a ne tek neki prosecni igrac.dres reprezentacije je ponos i cast.a on je tu cast i ponos pogazio kada nas je odbio.

  • Aca Rom

    9. septembar 2014 | 00:10

    Sad se setio Srbije kada mu je karijeta u silaznoj putanji. Gde je bio dok je igrao za Barsu. Za njega je Lazar Markovic igracina i ne trebaju nam ovi nabedjeni Srbi, bez obzira sto potice iz mog Pomoravlja!!!

  • joca

    9. septembar 2014 | 00:38

    neka ceka da ga spanci zovu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA