SLOVENCI O AFERI KLOBUČAR: Partizan dostavio lažne informacije!

Novinari slovenačkog lista "Dnevnik" tvrde da je srpskom šampionu omogućeno da se Jaki Klobučaru isplati polovina duga, ali da odgovora nije bilo

  • 4

Zbog presude BAT-a kojom se zabranjuje Partizanu da registruje strane igrače, slovenački košarkaš Jaka Klobučar morao bi da bude isplaćen da bi crno-beli mogli da sa novim igračima krenu u novu sezonu.

Advokat igrača koji je 2011. raskinuo ugovor sa srpskim šampionom Blaž Bolcar okrivio je neaktivnost uprave kluba za prolongiranje ovog slučaja.

- Krajem novembra 2013. poslao sam Partizanu dopis u ime igrača u kojem tražimo 120 hiljada umesto 240 hiljada evra. Odgovor nisam dobio. Jaka je kasnije odlučio da želi samo 38.000 evra (plus troškove) koliko mu je klub dugovao u trenutku kad je otišao iz crno-belih. Rok za plaćanje bio je 27. decembar. Ponovo se ništa nije dogodilo - izjavio je Bolcar.

Slovenački Dnevnik je pozvao advokata zbog članka naslovljenim "Afera Klobučar: Partizan i Vujošević dostavljali netačne informacije", u kom se ističe da su novinari ovog lista došli do pravih informacija.

"Klobučar je 15. januara ove godine dobio poruku od Danilovića, koji ga je pitao da li mogu da se čuju telefonom da se dogovore o visini duga. Pošto je dobio potvrdan odgovor, Danilović mu je potvrdio da će ga ubrzo zvati, ali to se nije dogodilo. Jaka je sledećeg dana poslao poruku Daniloviću da potražuje samo 38.000 evra i 9.000 evra na ime kamate. Ali opet nije bilo odgovora“, piše novinar lista "Dnevnik" i zaključuje:

"Podsetimo da je Duško Vujošević raskinuo ugovor sa moskovskim CSKA i da je on tražio i dobio ono što mu je bilo zagarantovano ugovorom. Sada se Klobučaru osporava da traži ono što mu ne pripada. Dvostruki moral".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tudjmanove volis boje,kao oci svoje

    12. septembar 2014 | 20:04

    Jujuju tek ce se saznati sve mahinacije sa transferima u poslednjih X godina. Samo polako! Partizan-Katanac ili Lokot,nama svejedno!

  • Pravda za Jaku

    12. septembar 2014 | 17:37

    Prevaranti bre!još se prave naivni kao...nema pojačanja dok se ne plati sa sve kamatom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA