IZ ZVEZDE PORUČUJU: Štetočina Karadžić pljačka Zvezdu!

Teško je odbraniti titulu kada vam na putu stoji predsednik Saveza, koji ima sve mehanizme da vas zaustavi, i to beskrupulozno koristi - rekao je član Upravnog odbora Crvene zvezde, Zoran Bašanović

  • 34

Posle utakmice između Napretka i Crvene zvezde, koja je završena bez golova, mnogo se prašine podiglo oko određenih sudijskih odluka Dejana Santrača.

Naime, tri sporne situacije u kaznenom prostoru Kruševljana, glavni arbitar nije okarakterisao kao penale, pa su svi iz tabora crveno-belih burno reagovali, zbog čega je isključen Nenad Lalatović. Dan posle utakmice krenuli su sa veoma oštrim izjavama iz kluba iz Ljutice Bogdana.

- Nastavlja se pljačkanje Crvene zvezde od strane Tomislava Karadžića i njegove već godinama organizovane i kontrolisane grupe. Prvenstvo je tek počelo, a već se dešavaju otimačine, kao što je bila ova u Kruševcu. Niko ne može da nas ubedi da od tri sporne situacije sudija ne svira nijedan penal za Crvenu zvezdu, a za našeg protivnika svira sumnjiv penal. To ne može biti sudijski previd, to je režirano, jer je čitava sudijska ekipa bila uigrana - sipa Bašanović optužbe na račun čelnika FSS i sudija.

Loši odnosi između Tomislava Karadžića i Crvene zvezde, posle kratkotrajnog zatišja, očigledno ponovo ulaze u fazu eskalirajućeg sukoba. S "Marakane" poručuju da su reči člana uprave u stvari stav celog kluba.

- Teško je odbraniti titulu kada vam na putu stoji predsednik Saveza, koji ima sve mehanizme da vas zaustavi, i to beskrupulozno koristi. Postavio je svoje klimoglavce da obavljaju sve funkcije u FSS i oni ga slepo ga slušaju, pogotovo posle rekonstrukcije u sudijskoj organizaciji ovog leta - kaže Bašanović.

On naglašava da krivica za takvo stanje ide i na račun kluba iz Ljutice Bogdana.

- Zvezda je sama kriva zbog toga jer nije ostala dosledna svom cilju od prošle godine, da najveću štetočinu trajno odstrani iz srpskog fudbala. Naivno smo verovali da će biti korektan i pošten. Sada moramo opet preuzeti inicijativu da uradimo ono što je trebalo da uradimo prošle godine. Nema sreće ni za Zvezdu ni za srpski fudbal dok iz njega ne ode Tomislav Karadžić - zaključio je izuzetno oštro reagovanje Zoran Bašanović.

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R

    14. septembar 2014 | 17:58

    A kad im je letos dao titulu onda je ok...

  • Don Kihot

    14. septembar 2014 | 17:28

    Od kuda se ovaj anonimus sada pojavi? Pa do sada je saopštenja diktirao mr Čović. Šta je sa Čovketom ???

  • kojic koja

    14. septembar 2014 | 17:42

    A sreca za Srpski fudbal je da zvezdi sviraju 2 penala po utakmici,da je vode osvedocene postenjacine terza,basanovic i kokeza..ma dajte,li emeri !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA