Telegraf se uverio da na treningu Totenhema vlada odlična atmosfera! (FOTO) (VIDEO)

Igrači engleskog kluba isprobali su teren na stadionu u Humskoj, na kom će u četvrtak od 19 časova igrati protiv Partizana

  • 3

Počinju evropski okršaji Partizana, a prva prepreka je, slobodno rečeno, i najveća koja očekuje crno-bele u grupnoj fazi takmičenja u Ligi Evrope.

Fudbaleri Totehnema imali su trening na stadionu u Humskoj i sada već ozloglašenom terenu, i premda je Maurisio Poketino najavio kombinovan sastav ekipe za prvi meč sa crno-belima, menadžera zanima samo pobeda.

Trening je očekivano počeo zagrevanjem i uvežbavanjem pasova dok je Poketino sve vreme davao instrukcije igračima, među kojima je i mladi reprezentativac Srbije Miloš Veljković,  koji su se navikavali na travu u Humskoj.

Interesantan momenat je bila vežba posle koje smo mogli da uvidimo da je dobra i zdravo opuštena atmosfera karakteristična za ovu ekipu.

Utakmica između Partizana i Totenhema na programu je u četvrtak od 19 časova, i izvesno je da će crno-belima od velikog značaja biti podrška sa tribina.

Pogledajte još fotografija sa treninga gostujuće ekipe.

(B.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dado

    17. septembar 2014 | 20:56

    Kako je lepo videti evropske velikane u humskoj....al nekoga boli sto je pustinja u ljutici bogdana hohoho al ih boli hohoho

  • Ja

    18. septembar 2014 | 09:06

    A teren ko njiva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA