PAULINJO: Navijači Partizana su totalno ludi, kao mi Brazlci! (VIDEO)

Brazilac u redovima Totenhema pohvalio je kakvu su atmosferu napravili Grobari u meču prvog kola Lige Evrope u Humskoj

  • 5

Partizan je nadigrao Totenhem u Humskoj, u okviru prvog kola Lige Evrope, ali nije uspeo da slavi. Jedan od retkih igrača engleskog tima koji se obratio novinarima u miks zoni je Brazilac Paulinjo.

- Ni u prvom, ni u drugom pluvremenu nismo igrali dobro. Liga Evrope je za nas bitno takmičenje kao i Premijer liga i svako drugo, jer Totenhem uvek mora da ide na pobede - rekao je Paulinjo posle meča, a zatim i pohvalio igrače Partizana:

- Partizan ima zaista dobar tim, što su večeras i pokazali. Mi moramo da se koncentrišemo na naše naredne mečve, a zatim i kad dođe vreme da se spremimo za susret sa crno-belima u engleskoj - rekao je Brazilac.

Atmosfera na stadionu oduševila je fudbalere iz Engleske, a Brazilca je podsetila na onu kakvu prave njegovi sunarodnici.

- Navijači Partizana su totalno ludi. Podsećaju me na moje Brazilce - rekao je Paulinjo uz osmeh.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realan

    19. septembar 2014 | 12:11

    Zasto citate partizanove vesti? Ubise kompleksi?

  • perooo

    19. septembar 2014 | 11:55

    Kako ce igrati na marakani? Jedino da pocnu u 12 jer uvece se nista ne vidi,mrkli mrak na stadionu,a i nemate mesta da bi vam igrao paulinjo,lamela,soldado i kompanija na stadionu kad ste prebukirani igranjem 'SAMO' u 'JSL'. I jedina 2 komentara od cigana,ne kontam,pa ne pisu o vama.

  • Rodja

    19. septembar 2014 | 10:01

    Vidi se da nije nikad igrao na marakani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA