Horor Majorke posle dva gola Šćepovića!

Klub sa Baleara je imao sve u prvih sat vremena protiv Osasune, vođstvo 3:1, a srpski internacionalac je bio najzaslužniji za to, ali se sve preokrenulo u narednih pola sata i primili su čak pet golova

  • 0

Marko Šćepović neće po dobrom pamtiti gostovanje njegove Majorke Osasuni, iako je postigao dva gola, pošto je njegov tim poražen sa 6:4.

Obično se kaže da je odličan učinak kada napadač dva puta na jednom meču zatrese mrežu. Međutim, to nije slučaj sa nekadašnjim fudbalerom Partizana. Igrač Olimmpijakosa koji je na pozajmici u španskom drugoligašu imao je sat vremena meča iz snova. Njegov tim je do 58. minut vodio 3:1, a on se dva puta upisao u strelce na početku drugog poluvremena.

Ipak, ono što je potom usledilo bilo je za zaborav i igrača i navijača kluba sa Baleara. Za manje od pola sata primili su pet golova, a postigli samo još jedan i na kraju su poraženi.

Pored mlađeg Šćepovića u timu Majorke nastupili su i stariji brat Lazara Markovića, Filip, kao i Nikola Gulan, a svi su proveli 90 minuta na terenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA