Muta Nikolić daje glas u crtaću i postaje pingvin!

Harizmatični košarkaški trener biće Rik u novom nastavku Pingvina sa Madagaskara

  • 3

Iako je premijera najavljena za 27. novembar ovaj nastavak kultnog animiranog filma "Pingvini sa Madagaskara" nema sumnje da će zbog jedne ličnosti biti posebno ispraćen.

Miroslav Nikolić, pomoćni trener Saleta Đorđevića na Mundobasketu u Španiji i jedan od najharizmatičnijih trenera srpske košarke davaće glas u novom nastavku 3D komedije.

O ULOGAMA

Majora će oživeti Branislav Zeremski, u ulozi Kovalskog naći će se Marko Marković, dok će Vojniku glas dati Milan Antonić.

Specijalni gost sinhronizacije je Muta Nikolić, se sa oduševljenjem priključio glumačkoj ekipi u studiju Mobi, a glas će pozajmiti pingvinu Riku, poznatom po svojim majstorijama sa municijom.

Organizaciju "Severni vetar" prevodi Srđan Timarov u ulozi Agenta Poverljivo, dok su uloge Kaplara i Eve poverene Slobi Stefanoviću i Milici Janketić. Ozloglašenog doktora Oktavijana Šprica glumiće Bojan Žirović.

Sinhronizaciju animiranog 3D filma "Pingvini sa Madagskara" režira Jana Maričić, dok je izvršni producent sinhronizacije Marko Kon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA