Ronaldo će gledati u transparent na nebu: Vrati se kući! (FOTO)

Navijačka grupa "Junajted Ril" odlučila je da ubedi igrača da se vrati u Mančester junajted parolom koja će bukvalno leteti iznad stadiona tokom meča Viljareal - Real Madrid narednog vikenda

  • 2

Nedavne spekulacije da bi zvanično najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Mančester junajted u kom se proslavio, mnogim navijačima kluba sa "Old Traforda" probudilo je nadu da će CR7 zaista ponovo zaigrati u crvenom dresu.

Zato je navijačka grupa "Junajted Ril" odlučila da ubedi igrača da se vrati parolom koja će bukvalno leteti iznad stadiona tokom meča Viljareal - Real Madrid narednog vikenda.

Navijači su napravili transparent koji će biti zakačen za avion, a za celu akciju im je trebalo oko 3.000 funti.

- S obzirom na neizvesnost povodom budućnosti Kristijana Ronalda, "Junajted Ril" smatra da je od suštinskog značaja da on oseti, ali i vidi koliko ga navijači još vole i koliko su ponosni na sva njegova dostignuća u Mančester junajtedu - rekao je osnivač grupe Oli Grendidž, poručuvši:

 

- Avion će da leti iznad stadiona tokom meča Real - Viljareal, noseći ogroman transparent sa porukom: Vrati se kući, Ronaldo. Naša grupa ima aktivne članove na svakom kontinentu, i svi smo ujedinjeni u ljubavi prema Kristijanu kao fudbaleru ali i kao osobi. Nećemo odustati dok ne vratimo Ronalda - poručio je navijač.

Ronaldo je više puta isticao da će zauvek ceniti Junajted i da je srećan u madridskom Realu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Страхиња

    24. septembar 2014 | 21:51

    U Realu dobija bar 10miliona "ljubavi" vise nego sto bi dobijao u Mancesteru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA