Da li je ovo dokaz da Prosinečki preuzima Sarajevo?

Nekadašnji trener crveno-belih ponovo je ''aktuelna priča'' za novog šefa stručnog štaba tima sa Koševa

  • 1

Zbog problema sa licencom, fudbalski klub Sarajevo je neočekivano ostalo bez trenera Dženana Uščuplića, a najozbiljniji kandidat da ga zameni pominje se nekadašnji fudbaler i trener Crvene zvezde Robert Prosinečki.

Ova vest donekle je pala u zaborav nakon izjava generalnog direktora FK Sarajevo Dine Selimovića da će Prosinečki otići u Tursku, ali tvit novinara ''Al Džazire'' Emira Delića ponovo je uzburkao strasti.

Pogotovo ako se uzme u obzir pomenuta izjava Selimovića, gde nije u potpunosti odbacio ovu mogućnost.

- Mi smo davno ostvarili kontakt s Prosinečkim i redovno ga održavamo. U slučaju da nekad u budućnosti Robert Prosinečki preuzme klupu Sarajeva to bi za nas bila velika stvar. Bila bi čast imati jednog takvog trenera na klupi - istakao je Selimović polovinom septembra za Mondo.

Pored Prosinečkog, i imena Dušana Bajevića i Faruka Hadžibegića su povezivana sa Sarajevom, dok je Robi pre nekoliko dana oštro demantovao i informaciju da će biti novi trener makedonske Škendrije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA