Zvezda poražena posle loše partije protiv Efesa!

Ekipa Dejana Radonjića poražena je od one koju predvodi Duda Ivković, i tako je zauzela šesto mesto na "Glorija kupu"

  • 25

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su i u trećem meču "Glorija kupa" u Istanbulu, a ovaj put je bolja bila ekipa Efesa 76:59 (15:13, 23:15, 18:17, 20:14). Samim tim, crveno-beli su zauzeli poslednje, šesto mesto na prestižnom turniru.

Zvezda je odigrala verovatno najslabiji meč na turniru, jer je ekipa koju predvodi Duda Ivković imala sve konce u svojim rukama ceo meč.

Najefikasniji na meču u ekipi Dejana Radonjića bio je Boban Marjanović. Čarls Dženkins je ubacio deset. Najbolji u redovima pobednika bili su Perperoglu sa 16 poena, Korkmaz sa 14, a i Lazme sa deset poena.

 

Kad je u drugom poluvremenu postalo jasno da crveno-beli neće moći da naprave preokret, domaći su počeli da prave razliku, koja je na tri minuta do kraja bila i 20 poena.

Unikaha i CSKA će igrati za prvo mesto na "Glorija kupu", a Olimpijakos i Fenerbahče za treće.

Zvezdu trećeg oktobra očekuje prvi meč u ABA ligi protiv Levskog.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    26. septembar 2014 | 17:45

    Dobri su oni svi,bice to dobar tim,jos kada pocne euro liga pa kad napunimo arenu i onom malom dzepove bice oni jos bolji,a svi mediji u udarnim vestima samo nas obasipaju o igri Zvezde i o punoj Areni i obaranju rekorda ma sve ce da sljasti,evo videcete svi da je tako i onda opet tako euforicno i iduce i opet iduce i nasa Zvezda ce uvek biti iduca godina pa to je Zvezda ljudi moji nego sta...Zvezda cuvena iduca godina.

  • 019 sek

    26. septembar 2014 | 18:36

    Svaki savjet zlata vrijedi.Drzte se vi * sabackog vasara * tamo ste superiorni i barem razgalite svoje navijace...Turnir u Sabcu je po mjeri Zvezdinih navijaca..pustite vi Evropu.Zna se ko je tamo tata - mata-partizan u evropu a vi u Sabac...posteno i iskreno

  • 5 NA 3 NAJJAČI STE GANCI

    26. septembar 2014 | 18:40

    I opet se ponavljate "evropska zvezda",Zmago Sagadin ............Džabe vam lopovluk znate kako će te završiti na kraju sezone!:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA