NIKOLIĆ U PROBLEMU: Drinčić neizvestan za Asteras!

Iskusni vezista je tokom proteklog vikenda u Kragujevcu zadobio dva ozbiljna udarca u predelu kičme i postoji velika šansa da preskoči naredne dve utakmice

  • 2

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju utakmicu drugog kola grupne faze Lige Evrope, protiv grčkog Asterasa, a postoji velika mogućnost da na toj utakmici neće moći da nastupi Nikola Drinčić. Naime, iskusni vezista je tokom proteklog vikenda u Kragujevcu zadobio dva ozbiljna udarca u predelu kičme i od tada trpi velike bolove u trtičnom delu.

U izjavi za dnevni list "Sport", to je potvrdio i doktor Partizana, Ilija Rosić, koji kaže da povreda nije opasna, ali je izuzetno bolna.

- Istina je da Nikola Drinčić ne trenira, jer još nismo rešili problem povrede koju je zaradio u Kragujevcu. Dobio je za kratko vreme dva udarca u trtični deo kičme i zato je zamenjen, a trenutno je na terapijama. Povreda te vrste nije opasna, ali je izuzetno bolna. Nikola se oporavlja, ali je već, sada mogu da kažem, da je veoma neizvesno da li će on biti spreman i za utakmicu protiv Asterasa i za onu u Lučanima - rekao je Rosić.

Podsećamo vas da Marko Nikolić za utakmicu u Grčkoj, neće moći da računa na Petra Škuletića, koji izdržava suspenziju zbog crvenog kartona u duelu sa Nefčijem, kao i na Darka Brašanca, koji mora da pauzira duži period.

(Telegraf.rs/Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA