NADAL O ĐOKOVIĆU: On je jedan od najboljih igrača koje sam gledao!

Novak dominira na gotovo svim turnirima. Uvek stigne do polufinala, finala ili osvoji turnir. On je jedan od najboljih igrača koje sam gledao. Voli da igra u Pekingu, gde je imao mnogo uspeha, ali videćemo šta će se desiti ove godine - rekao je Nadal

  • 1

Pred start ATP tunira u Pekingu, španski teniser Rafael Nadal rekao je  da je Novak Ðoković jedan od najboljih igrača u istoriji tog sporta koje je gledao.

Nadal se posle tri meseca oporavio od povrede ručnog zgloba i igraće na turniru u Pekingu.

- Novak dominira na gotovo svim turnirima. Uvek stigne do polufinala, finala ili osvoji turnir. On je jedan od najboljih igrača koje sam gledao. Voli da igra u Pekingu, gde je imao mnogo uspeha, ali videćemo šta će se desiti ove godine - rekao je Nadal, a prenosi AFP.

Španac je istakao da je izuzetno motivisan za turnir u Pekingu, pošto je poslednji put igrao na Vimldonu.

- Osećam mali bol u zglobu, ali svakog dana je sve bolje i bolje. Nadam se da ću se vratiti u staru formu - zaključio je Nadal.

Nadal, koji je turnir u Kini osvojio 2005. godine, počinje mečom protiv Francuza Rišara Gaskea. Turnir u Pekingu brani Novak Ðoković, koji je u poslednjih pet godina četiri puta bio pobednik.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mrvica

    28. septembar 2014 | 23:51

    Rafael bar priznaje DA je nole najbolji,dok se federer nikada nece pomiriti sa cinjenicom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA