UEFA odlučuje o dolasku albanskih navijača u Beograd?

Evropska kuća fudbala će morati da preseče o tome da li će gostujući navijači moći da prisustvuju utakmici između Srbije i Albanije u okviru kvalifikacija za EURO

  • 22

Fudbaleri Srbije i Albanije sastaju se na stadionu Partizana 14. oktobra u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a očekuje se da će konačnu odluku o dolasku gostujućih navijača doneti UEFA.

Iz razloga što dva saveza ne mogu da se dogovore , evropska kuća fudbala će morati da preseče, piše "Alo".

Fudbalski savez Srbije ne može da garantuje bezbednost albanskim navijačima, dok s druge strane tamošnji savez insistira na dolasku i srpskih navijača dogodine u Elbasan.

Albanci će najverovatnije ići na to da je naš savez kao organizator utakmice dužan da omogući kupovinu karata gostujućih karata, jer bi u suprotnom mogao da bude kažnjen.

Mediji iz Albanije navode da je FSS obavestio FS Kosova da ne želi da ustupi distribuciju 1.500 karata, a najavljeno da je navijačka grupa iz Prištine spremna za put na utakmicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Struja

    29. septembar 2014 | 09:28

    Mislim da su oni to vec odobrili..a onda ce uzivati i gledati sa strane kako se jedni i drugi..pljuju vrijedaju pa cak i tuku..Sve je to ista bagra,mafija koja se vec godinama bavi kriminalom preko fudbala.

  • Lazar

    29. septembar 2014 | 09:30

    Eto opet..sve se lepe za nas cas, gej parada,sada navijaci arnauti! Pa dokle vise!? Izgleda da svi treniraju srbinu zivce da vide dokle je kraj njegovom strpljenju! A taj kraj se priblizava!!!

  • Milos

    29. septembar 2014 | 07:47

    Hahaha sad ce I tu da nas kecaju.razvice siptari njihovu zastavu u beogradu.a zandarmi I nasi pajci ce opet nas da biju.hahahahah.znaci znao sam da ce ovako da bude.ako je I jos gore treba nam bude a sve zbog smrdljive evrope

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA