ŽENSKI DAN SPORTA! Košarkašice napadaju Kubu, odbojkašice protiv Holandije! (FOTO)

Košarkašice i odbojkašice igraju danas svoje mečeve na Svetskom prvenstvu u Turskoj, odnosno Italiji.

  • 0

Protivnik košarkaške reprezentacije Srbije u 1/8 finala Svetskog prvenstva seniorki koje se održava u Turskoj biće selekcija Kube.

Pobedom protiv Južne Koreje, Kubanke su zauzele treće mesto u grupi „C“ i zakazale duel sa našim najboljim košarkašicama koje su trijumfima protiv Angole i Kine osvojile drugo mesto u grupi „D“.

Susret 1/8 finala Svetskog prvenstva između selekcija Srbije i Kube odigraće se u sredu 1. oktobra u Istanbulu. Utakmica počinje u 20:30 časova.

- Igra kao protiv Kine ne sme da nam se ponovi u sledećem meču. Moramo da budemo koncentrisanije i da igramo hrabrije - rekla je selektorka Srbije Marina Maljković.

ODBOJKAŠICE BERU LALE

Malo pre ove utakmice ženska seniorska reprezentacija Srbije u sredu 1. oktobra startuje u drugoj fazi SP 2014. u Italiji.

Srbija će u 1. kolu F grupe u Veroni igrati protiv Holandije od 17,00 časova uz direktan prenos na RTS 2.

- Možemo da budemo zadovoljni učinjenim. Imali smo lepu priliku da protiv Brazila uzmemo bod, ali to nije važno sada.

- Iskreno, Holandija i Kazahstan su lakši rivali od SAD  i Rusije, forma nam je u usponu nadamo se pobedi - rekla je Maja Ognjanović tehničar našeg tima.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA