Koturović: Nisam znao da je džip ukraden!

Bivši jugoslovenski i srpski reprezentativac u košarci Dejan Koturović koji je uhapšen u Makedoniji rekao da nije imao pojma da je vozilo ukradeno i da ga nikad ne bi kupio

  • 6

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije i Jugoslavije Dejan Koturović već 16 dana se nalazi u pritvoru pošto je uhapšen na graničnom prelazu „Bogorodica” zbog sumnje da je falsifikovao dokumenta.

On je u istrazi rekao da nije znao da je vozilo u kome je zatečen ukradeno a tu izjavu je preneo njegov advokat Petar Srnakov

- Da sam znao da je vozilo ukradeno nikad ga ne bih kupio, da rizikujem da ostanem bez novca ili da me čak uhapse - rekao je Koturović, a preneo njegov advokat Kuriru.

Mediji u Makedoniji navode da je nakon otvaranja istrage policija utvrdila da je automobil kojim je upravljao Koturović, ukraden i da je krađa prijavljena u Bugarskoj.

Osnovni sud u Đevđeliji je nakon hapšenja Koturoviću odredio pritvor u trajanju od osam dana, ali pošto je otvoren predmet, pritvor je produžen do početka suđenja.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    1. oktobar 2014 | 11:12

    I meni se nesto slicno desilo,kupim auto pre dve godine od jednog lika,dodje vreme da ga registrujem,na tehnickom otkriju da su kucani brojevi na motoru,broj sasije ne odgovara,ma haos,zovu pandure,a ja se osecam kao kriminalac a pojma nisam imala,na kraju mi oduzmu auto.U medjuvremenu sam zvala i decka od koga sam kupila auto,on je rekao da je kupio od nekog drugog i nista,ostadoh ja bez auta.

  • Dejan B.

    1. oktobar 2014 | 07:43

    Sramota,vrhunskom sportisti odredjen pritvor za nešto što se može desiti svakom od nas,baš je on znao da je džip ukraden

  • Александар Џунић

    1. oktobar 2014 | 03:34

    Средином деведесетих, Југопетрол Котор је купио неколико луксузних возила. На граници, открију да је возило украдено, стрпали јадног шофера у ћорку, а пусте ону неколико директора да се врате кући. То да ли је знао или није, лако ће се утврдити, али чини минсе да би ваљало да га тамошње власти предају нашим, а онда истражни судија да одлучи да ли треба протвор или не. Нема разлога да се чак и са неком електронском справом на нози, без кућног притвора, води процес, где ће се касније утврдити чињенично стање.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA