Vujošević: Nakupilo se ološa koji pozivaju na sukob Čovića i mene!

Trener Partizana poslao poruku čelnicima SVOG kluba da je vreme da se situacija shvati ozbiljno

  • 5

Trener Partizana Duško Vujošević još jednom je istakao da su Partizan i Zvezda nešto najbolje što srpski sport ima i ponovo apelovao na prestanak akcije onih koji pozivaju na sukobe njega i prvog čoveka KK Crvena zvezda.

- Partizan je klub koji godinama proizvodi igrače i rezultate, ali je bilo onih koji su znali da raniji slabiji učinak nacionalnog tima tumače našom dominacijom.

- Kao što se nakupilo ološa, koji se krije i poziva na sukob Čovića i moje malenkosti, koji po njima uništava srpsku košarku odnosno da su večiti rivali nešto najgore za ovaj sport na našim prostorima. A ja im poručujem da su večiti nešto najbolje za ovdašnju košarku. Samo se svako bori za interese svoga kluba. Nisam primetio i da ostali nastupaju u belim rukavicama - rekao je Duško Vujošević za Sport.

Ne postoji plan "B" za slučaj da se ne reši problem sa BAT-om.

- Ne postoji ništa urgentnije što moramo da uradimo i nemojte molim vas da me pitate za eventualni ‘plan B’ odnosno šta ćemo da radimo ako ovo ne regulišemo. Niti mogu, niti smem o tome da razmišljam - priznaje Vujošević.

Poruka za Danilovića?

- Apelujem na klupski aparat da do kraja shvate ozbiljnost situacije i šta mogu da budu konsekvence. Ne pričam zato što mi se priča ili nemam šta drugo da radim. Prošle sezone, moja upozorenja su svođena na lični hir, bežalo se od ozbiljnosti problema.

- Nije mali broj onih, čak i u Partizanu, koji su mislili da su sve to Duletove stilsko-retoričke figure, a u pitanju je bila suva realnost. Šta da radim, moram da pričam, ponavljam, jer kada brod tone, neko mora i SOS da pošalje - istakao je Duško Vujošević.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Izadji na crtu

    1. oktobar 2014 | 13:07

    Ne moze Doktor Vujosevic sam da se bori sa vetrenjacama!!!Iako ulaze nadljudske napore!

  • Crnogorac

    1. oktobar 2014 | 16:30

    Prije ikakve rasprave na ovu temu treba podsjetiti da je Partizan isti onaj klub od osnivanja do danas a da ova Zvezda nije ona od osnivanja vec iz predgradja i samo se tako zove (pravo ime FMP) ona koja je osnovana posle 2 sv.rata ne ugasena prije 2 godine cini mi se...

  • grobar do koske

    1. oktobar 2014 | 22:14

    Bravo Dule,CRNO-BELA eminencijo,ziveo nam ti 100 godina i nadziveo sav taj OLOS !!! SMRT FASIZMU-SLOBODA PARTIZANU-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA