SKANDALČINA: OFK Beograd izbacuje atletičare sa stadiona! (FOTO)

Sekcija fudbalskog kluba rešenjem naložila da atletski klub napusti njihove prostorije do 1. oktobra u 12 časova * Kako Telegraf saznaje, trenutno se vode razgovori između ''zaraćenih'' strana

  • 10

Informacija koja je u sredu ujutru prostrujala Beogradom i koja govori da je OFK Beograd sa Karaburme izbacio člana porodice - Omladinski atletski klub Beograd, zaprepastio je sve. Pogotovo ako se uzme u obzir da su atletičari na ovoj adresi punih 50 godina.

Rešenje o iseljenu sa Karaburme, Atletski klub je dobio 30. septembra, a u njemu je pisalo da imaju rok od 24 sata, odnosno najkasnije do 1. oktobra 2014. godine u 12 časova. Ukoliko u tom roku ne budu postupili po našem zahtevu, fudbalski klub je napomenuo da će preduzeti odgovarajuće mere za iseljenje.

Kao potpisnik ovog rešenja stajao je vršilac dužnosti generalnog sekretara fudbalskog kluba Aleksandar Pivić, koji je za Telegraf, iz svog ugla, pokušao da obajsni o čemu se zapravo radi.

- Pre nekoliko godina fudbalski i atletski klub su zamenili teretane tako da su oni bili smešteni u našim prostorijama. Mi sada samo želimo da se atletksi klub vrati u svoju teretanu, odnosno svoje prostorije, a nama vrate naše. Niko njih ne tera sa Karaburme - istakao je Pivić za Telegraf.

Komentar o ovoj odluci OFK-a, pokušali smo da dobijemo i od generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdana Terzića, inače dugogodišnjeg funkcionera tima sa Karaburme. Pogotovo ako se uzme u obzir da mu je supruga nekadašnja atletičarka.

- Nisam u toku sa dešavanjima na Karaburmi i nemam nikakav komentar na to - rekao je Terzić za naš portal.

Kako Telegraf saznaje, spor jeste nastao oko prostorija, ali prema informacijama koje smo dobili iz izvora bliskih Atletskom klubu, fudbalska sekcija se pomalo ''nasilnički'' ophodila prema atletskoj, kao i da su atletičari sami renovirali i okrečili prostorije i da priča oko teretane nije u potpunosti tačna.

Takođe, naš izvor navodi da prostorije nikada nisu bile u vlasništvu ni atletskog ni fudbalskog kluba i da je njihov vlasnik Sportsko društvo. Iako je rok bio do 12 časova, Telegraf saznaje da su u toku razgovori oko rešenja ovog spora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sramota

    1. oktobar 2014 | 14:20

    Podrška za OAK!!!

  • Ana

    1. oktobar 2014 | 17:54

    Izbacite fudbalere pa tamo napravite samo atletski stadion. Ovi i onako ne znaju da igraju fudbal.

  • Terzic napolje

    1. oktobar 2014 | 15:44

    Terzic duguje i bogu i narodu i mnogo je alav i eto O TOME SE RADI! Terzic dobro zna o cemu je ovde rec,PA TO JE NJEGOVA ODLUKA! I dalje on sastanci u tim istim prostorijama na OFK stadionu! Kao gost ili...pogodite... A to kvazi odgovorno lice iz OFK koje je stavilo potpis na odluku samo je produzetak terziceve "nemirne" ruke. Stadion NIJE TERZICEVO VLASNISTVO! Niti su prostorije u kojima je trenutno OAK Beograd VLASNISTVO FUDBALSKOG KLUBA. Dosta vise sa tim FUDBALSKIM TEROROM u ovoj drzavi u kojoj je fudbal POTPUNO NEUSPESAN!(od kada su fotelje zauzeli Terzic, Tole i njima slicni)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA