Bavarci "natrpali" Hertu i usput se igrali dečjih igrica (VIDEO)

Igrači Bajerna određivali ko će da izvede "slobodnjak" igricom "zim-zam-zum", koja je u svetu poznata kao "papir, kamen, makaze"

  • 0

Bajern je u subotu nastavio da cepa mreže protivnika. Herta je prošla sa šest komada u mreži. Nije loše, ako se zna da su Hofenhajm i Bazel bili ispraćeni sa po sedam golova. Bavarska mašinerija deluje nezaustavljivo...

- Nekako ćemo preživeti i sa činjenicom da smo dali "samo" šest golova - šaljivo je prokomentarisao defanzivac minhenskog kluba Džerom Boateng.

Arjen Roben je opet bio neverovatan.

- Ne dešava se baš često da u roku od sedam dana postignete 20 golova. Nije loše, zar ne? Konačno smo svi zdravi i sada stvari dolaze na svoje mesto. Mi u napadu često menjamo pozicije i vidi se da je rivalima jako teško da se naviknu na te rokade. Mislim da možemo da napravimo nešto veliko ove sezone - rekao je Roben.

Pri rezultatu 3:0, igrače Bajerna Robena, Riberija i Krosa kamera je uhvatila kako pred izvođenje slobodnog udarca igraju popularnu igricu "zim-zam-zum" u svetu poznatu kao "papir, kamen, makaze". Na taj način su se dogovorili ko će da izvede "slobodnjak".

- Daleko od toga da je u pitanju nepoštvanje rivala. Mislim da je to više dokaz dobre atmosfere među igračima. Uostalom, i igrači Borusije Menhengladbah ponekada praktikuju istu stvar - "pravda se" holandski napadač

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA