Lalatović najavio najtežu utakmicu na "Marakani" ove jeseni!

Moramo da budemo oprezni, jer je ova utakmica uoči derbija i potrebna nam je pobeda kako bismo mirno dočekali susret sa Partizanom - rekao je između ostalog trener crveno-belih

  • 5

Fudbalere Crvene zvezde u subotu očekuje utakmica osmog kola Jelen Superlige, a protivnik će im biti poslednje plasirani Voždovac.

Trener crveno-belih, Nenad Lalatović rekao je da je Voždovac najbolja ekipa koja će u jesenjem delu sezonu gostovati na Marakani, ali da njegov tim želi da zabeleži pobedu i mirno ode na pauzu zbog reprezentativnih obaveza.

- Dolazi nam u goste izuzetno dobar tim, koji u sastavu ima nekadašnje igrače Partizana - Oditu, Babovića i Mihajlova, ali i još nekoliko iskusnih. Imaju dve pobede u nizu i trenutno stanje na tabeli ne odslikava pravu snagu tima. Naš cilj se zna, pobeda i nova tri boda - rekao je Lalatović na konferenciji za medije na stadionu Crvene zvzede.

On je istakao da će sutrašnji meč zbog povrede propustiti Danijel Avramovski, dok je nastup napdača Ðorđa Rakića neizvestan, takođe zbog povrede.

Lalatović dobro poznaje ekipu Voždovca, koju je vodio u jesenjem delu prvenstva prošle sezone.

- Nije to isti tim kada sam ja bio trener, ekipa se dosta promenila, samo je Babović tu, on je jedan od najboljih igrača u ligi. Moramo da budemo oprezni, jer je ova utakmica uoči derbija i potrebna nam je pobeda kako bismo mirno dočekali susret sa Partizanom - rekao je Lalatović.

Trener Zvezde osvrnuo se i na kaznu Zvezdanu Terziću, koga je Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije suspendovala na šest meseci.

- Ta kazna ne može negativno da utiče na nas, ja sam zadužen za moja igrače, nije mi drago zbog kazne, ne znam ni šta se desilo, ali nije bilo bez razloga. I ja sam kažnjen, a to je sve zbog jedne osobe. Nadam se da se neće ponoviti takvo naše ponašanje, ali i suđenje - rekao je Lalatović.

Vezista Miloš Bosančić rekao je da respektuje ekipu Voždovca, ali da će sve zavisiti od partije njegovog tima.

- Voždovac je dobar tim, ali mi moramo da gledamo samo sebe i verujem da ćemo zabeležiti novu pobedu. Igrao sam u Partizanu sa Oditom i Babovićem, dobro ih poznajem i preneću informacije saigačima iz odbrane - poručio je Bosančić.

Utakmica osmog kola Superlige Crvena zvezda - Voždovac igra se u subotu od 18 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Proka

    3. oktobar 2014 | 16:01

    hahahaha...najteža utakmica ove jeseni na Marakani...protiv malog Voždovca !? Nekad su se najvažnije utakmice igrale protiv Reala, Benfike, Arsenala... A kad ćete opet igrati protiv njih...MOŽDA NIKAD !!!

  • PFCNBGD

    3. oktobar 2014 | 22:58

    LJUBI GA STRIKO HARMONIKAS!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA