VOŽDOVAC ŠOKIRAO MARAKANU: Jović u nadoknadi promašio pobedu Zvezde (FOTO) (VIDEO)

Očajna partija crveno-belih u 8. kolu JSL i prva kapitulacija Predraga Rajkovića - 2:2 * Mladi Jović u 94. minutu promašio sa pet metara

  • 81

Osam mečeva (računajući i Kup) Crvena zvezda nije dozvolila protivniku da zatrese mrežu, ali su crveno-beli u meču 8. kola protiv Voždovca čak dva puta savladani i neočekivano su ostali bez zacrtana tri boda - 2:2 (1:2).

S pravom je trener Zvezde Nenad Lalatović dan pre meča istakao da je Voždovac najbolja ekipa koja do sada gostuje na Marakani jer su Zmajevi možda i nadigrali crveno-bele i svakako bi bilo nezasluženo da su izgubili. A mogli su u 94. minutu kada je mladi Luka Jović neometan sa peterca šutirao preko gola.

Iako poslednjeplasirani, Voždovac je na poluvremenu imao gol viška (2:1), ali je kapiten Zvezde MIjailović u 50. minutu doneo, isposrtavilo se, samo bod šampionu koji se nalazi u nezavidnoj situaciji pred večiti derbi sa Partizanom u narednom kolu.

Golman Zvezde Rajković savladan je posle 664 minuta kada je Injac iskoristio grešku odbrane domaćeg tima i postigao gol u 7. minutu. Činilo se da je štoper Mihajlov bio u ofsajdu, ali pomoćni sudija nije ništa signalizirao.

Uspeli su crveno-beli u 23. minutu da izjednače preko Gavrića, a samo minut kasnije Despotović je promašio izglednu priliku sa samo pet metara. Mogla je Zvezda za samo dva minuta da preokrene, ali su, međutim, kažnjeni u 42. minutu.

Kiks najpre Lazića, a potom i Mijailovića iskoristio je Beljić i na poluvreme se otišlo sa vođstvom gostiju. Nakon samo pet minuta drugog dela na semaforu je stajalo 2.2 jer je Mijailović ''odapeo strelu'' i uz pomoć stative matirao Supića.

Činilo se tada da će šampion preokrenuti rezultat. I mogli su samo minut kasnije, ali je šut Pečnika sa 10 metara izblokiran.

Sledeću priliku imao je Lazović na isteku sata igre, ali je šutirao preko gola. kako su minuti prolazili tako je i Zvezda bila nervoznija. Nisu pomogle ni izmene Lalatovića koji je u igru ubacio Jovića, Kataija i Ristića.

Vreme je polako odmicalo i Zvezda je doživela drugi neuspeh u sezoni, iako je Jović pomenutu situaciju mogao d apretvori u gol. Posle Napretka, dva boda šampionu je uzeo i Voždovac, a zanimljivo oba tima je prošle sezone trenirao sadašnji šef crveno-belih Nenad Lalatović. Crveno-beli i dalje drže vrh JSL sa dva boda više od Partizana, ali i sa dve utakmice manje.

Vredi pomenuti i to da je Zvezdi u ovom meču i te kako nedostajao povređeni Đorđe Rakić. Pogledajte sve ostale rezultate i tabelu nakon 8. kola JSL.

CRVENA ZVEZDA - VOŽDOVAC 2:2

(Gavrić 23, Mijailović 50 - Injac 7, Beljić)

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Pečnik (Katai 82), Bosančić (Ristić 85), Lazović, Gavrić (Jović 75), Despotović.

VOŽDOVAC: Supić, Kitanovski, Mihajlov, Petrović, Nikolić, Škerjanc, Pavlović, Beljić (Čuburdić 84), Babović, Zlatković, Injac (Odita 69).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. oktobar 2014 | 20:44

    SAMO POLAKO,TEK SE SPREMA PRAVI SHOK ZA PECURKANCE U SLEDECEM KOLU !!! INSTITUCIJOM PROTIV PROSTITUCIJE !!! PARTIZAN-MIT ILI CUDO-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Dado

    4. oktobar 2014 | 21:25

    Gljivari jel opet Tole kriv? hahahahhhhahhaa a gde je onaj gljivar danguba sto visi po 24 sata na kompu hahhahahhahahhahhaa

  • NEKI NISU ZASLUZILI DA IGRAJU U OVAKO VELIKOM KLUBU

    4. oktobar 2014 | 20:19

    Despotović i Bosančić nisu dostojni Zvezdinog dresa.Sramota je ko ih dovede i kako su uopšte prvotimci.To ne da su loši igrači nego uopšte nisu talentovani za fudbl.Oni ništa ne znaju,čak ni da trče.Voleo bih da ih nikada više ne vidim na terenu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA