Lazović među prvima stigao u Pazovu: Zbog ranijih izjava uskočio sam sebi u usta! (FOTO)

Iskusni napadač Partizana ne krije da je srećan zbog povratka u nacionalni tim, iako je rekao da više neće braniti boje Srbije

  • 2

Rekao je Danko Lazović te 2011. godine da je reprezentativna karijera za njega završena, ali se posle tri i po godine sadašnji napadač Partizana ponovo našao na okupljanju Orlova i ne krije da je srećan zbog toga.

Lazović je tada u paketu sa Aleksandrom Lukovićem odlučio da ne igra za Srbiju, iako je selektor Vladimir Petrović Pižon isticao da se nada da će iskusni napadač promeniti odluku. Nije tada, ali jeste za tri i po godine.

- Lep je osećaj vratiti se. Rekao sam tada da neću, ali vidite da jednostavno u fudbalu čovek ne treba da bude izričiti jer se desi ovako nešto i sam sebi uskočiš u usta. U 31. godini se vraćam, a ne znam da li ste znali da sam ja prošao sve reprezentativne selekcije i stvarno volim da igram za Srbiju. Moja odluka da igram za reprezentaciju desila se onog trenutka kada sam se sreo sa selektorom - rekao je Lazović i dodao:

- Advokat me je kupio svojom iskrenošću. Kod njega ne postoji tajna, a ponekad istina zna da boli. Ako to znate da prihvatite, onda nemate nikakvih problema. Reći ću vam samo da je u Sankt Petresburgu počasni građanin i da uživa veliko poštovanje igrađana.

Lazović je bio i deo one generacije koja je igrala u jerevanu 2007. godine kada nam je za dlaku izmaklo EP u Poljskoj i Ukrajini.

- Bio sam tada u timu, ali ne pamtim težu utakmicu od te u Jerevanu. Bili su dosta bolji od nas. Ta dva boda izgubljena tamo su nam na kraju nedostajala da se plasiramo na EP. Sada je bitno da dobro startujemo, steknemo samopouzdanje, ali ja sam ovde novi i bolje je da drugi pričaju - jasan je bio Lazović.

(Telegraf.rs/P.M.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA