Vreme čitanja: oko 2 min.

NAJSEKSI PROFESORKA SRBIJE: Ko ne bi voleo da ga ona ispituje? (FOTO) (VIDEO)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Šampionka Balkana u karateu Ana Đorđević, pokušaće ove godine da se domogne titule u bodibildingu i to u kategoriji bikini fitnes. Osim sporta, Ana završava i matematički fakultet i planira da bude profesorka u školi

  • 79

Ona je šampionka u karateu, najseksi profesorka matematike i informatike u Srbiji i buduća bikini fitnes zvezda!

Zove se Ana Đorđević, živi u Beogradu, ima 24 godine i bivša je šampionka države i Balkana u karateu.

Ipak, posle karate karijere Ana je rešila da se oproba i u bodibildingu, i to u najlepšoj kategoriji za žene bikini fitnes!

Tu će se priključiti plejadi mladih devojaka o kojima je Telegraf već pisao, poput seksi doktorke Maje Pavlović, šampionke u ovoj kategoriji.

Trenira svaki dan u fitnes klubu "Lejdis" kod nekadašnjeg šampiona Vladice Jovanovića, koji je uz Natašu Ćirković, takođe takmičarku i trenera, priprema za ovo takmičenje.


- Kad sam prestala da se bavim karateom krenula sam redovno da idem u teretanu - kaže Ana za Telegraf i dodaje:

- Uz sve te vežbe, korigovala sam ishranu i shvatila posle nekoliko meseci treninga da izgledam najbolje u životu - objašnjava ona.

- Nakon toga bilo je logično da izađem na takmičenje i vidim gde se nalazim u odnosu na ostale takmičarke - istakla je karate šampionka.

Ona ističe da joj rezultat nije trenutno bitan, već samo činjenica da je uspela da pobedi sebe da dovede telo u savršenu formu.

Nastupiće ovog vikenda 11. i 12. oktobra u na Jagodina Kupu, a zatim je 25. oktobra čeka prvesntvo Srbije u Domu Sindikata.

- Meni je takmičenje najbitnije iz razloga što sam uspela da prevaziđem sebe i da izgledam najbolje do sada.

- Pripreme su naporne veliko je odricanje od razne ukusne hrane i pića, a sa druge strane treba piti šest-sedam litara vode dnevno.

- Samim tim što sam uspela u tome, to je moja pobeda. A na takmičenju šta bude... - kaže Đorđevićeva.

Osim sporta Ana je veoma uspešna i u školovanju i to na jednom od najtežih fakulteta u Srbiji.

Ona uskoro završava prirodno matematički fakultet i želja joj je da radi u školi kao profesorka matematike i informatike.

- Upisala sam taj fakultet jer mi je matematika uvek išla dobro, a s druge strane, fakultet je priznat u svetu što mi mnogo znači.

- Želja mi je da predajem u školi. Već sam bila na praksi i predavala i volim da predajem deci - objašnjava ova seksi profesorka i dodaje:

- Predavala sam četvrtoj godini srednje škole i moram da priznam da su svi bili disciplinovani. Predavala sam lekciju i posle propitivala, a zanimljivo je da  su se svi javljali da sami izađu na tablu da odgovaraju - otkrila je Ana kroz smeh.

Pogledajte galeriju fotografija prelepe srpske šampionke u karateu i profesorke matematike:

(Dragutin Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hm

    8. oktobar 2014 | 21:48

    Svi komplimenti za izgled ali ko planira da se bavi ozbiljnim poslom,kao sto je predavanje u skoli,ne bi trebao da ima ovakve slike.

  • Majstor

    8. oktobar 2014 | 21:50

    Mislim da ce se vecina muskaraca sloziti samnom:trbusnjaci na zenskom stomaku uopste nisu seksi, ne kazem da volim debeli stomak ali onako zenestveno mek.Usput, ova devojka stvarno prelepo izgleda-ima djaci da se oduseve na matematici

  • M

    8. oktobar 2014 | 22:10

    Svaka cast devojci na uspehu ali ne znam kako moze da stane pred decu koja gledaju njene polugole fotografije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA