Bugarski navijači prebili Hrvate u Sofiji (VIDEO)

Sumnja se da je ovo osveta pripadnika CSKA za nešto što se dogodilo pre 11 godina

Fudbalska reprezentacija Bugarske večeras od 20.45 minuta dočekuje Hrvatsku u okviru kvalifikacija za EP 2016. godine, a ovaj meč već je imao uvertiru na ulicama Sofije gde su domaći navijači napali Kockaste.

Kako bugarski mediji javljaju, navijači Hrvatske napadnuti su nakon treninga svoje reprezentacije, odnosno kada su krenuli u razgledanje grada. Deblji kraj je izvukla manja grupa kojoj je i otet transparent ''Uvek verni Frankfurt'', a nekolicina navijača je završila u bolnici.

Sumnja se da je ovo osveta navijača CSKA koja datira još od 2003. godine kada su dobili batina u Zagrebu. Podsetimo, prošle godine navijači CSKA su, zajedno sa Grobarima, napali navijače Dinama koji je igrao Ligu Evrope protiv Ludogoreca.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stiffmeister

    10. oktobar 2014 | 10:13

    Ove hrvate nema ko nije tukao... ahahah

  • Realan

    10. oktobar 2014 | 10:03

    Nadam se da su Bugari dali svoj maximum u prebijanju hrvata ..bravo bugari

  • Haro

    10. oktobar 2014 | 12:08

    Pa vi onda recite da su Bugari zabijači noževa u leđa. Samo da se zna da su Bugari kada su igrali protiv Bosne, skandirali u ime našeg junaka Mladića, u Bugarskoj ne postoji Bugarin koji ne voli Cecu, dok 20% Srba je mrzi, evo sada su prebili Hrvate, tako da Bugari su veći Srbi nego mi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA