Bejl se vraća u Premijer ligu?

Ostrvski mediji navode da je Junajted spreman da plati 100 miliona evra, ali i da u taj transfer bude uključen i David De Hea

  • 3

Ako neće Kristijano Ronaldo, onda može i Geret Bejl! Mančester junajted je čvrsto odlučio da do kraja sezone pazari u Real Madridu pošto britanski mediji prenose da je Velšanin na meti Luja Van Gala, koji je spreman da izdvoji 100 miliona evra.

Bejl je pre odlaska u Madrid bio velika želja Junajteda koji je u njemu video idealnu zamenu za rajana Gigsa, ali je ofanzivni vezista odlučio da za rekordu sumu pojača Real.

Kako mediji prenose, Velšanin je i sada srećan u Realu, ali ga vuče povratak u Premijer ligu. Spekulacije su počele nakon sastanka poznatog menadžera Žorža Mendeša i predsednika Kraljevića Flrentina Pereza.

Naime, postoji mogućnost da u cenu transfera bude uključen i golman Đavola David De Hea, koji briljira u Premijer ligi. Iako je branio za Atletiko, De Hea navodno ne bi imao ništa protiv da čuva Real.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • fcrslj

    12. oktobar 2014 | 23:31

    A za 7 dana bice aktualna opet druga prica

  • D3cko

    13. oktobar 2014 | 00:02

    Cista glupost.Real ima vec Navasa, a pustiti Bejla je cista glupost.Jedino ako je ovaj Mendes (ili kako vec) menadzer Bejlov onda je moguce.Perez I on se ne mirisu, cak je I Perez rekao da nece uzimati vise njegove igrace.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA