Zapaljive izjave fudbalera Albanije pred meč sa Srbijom! O sportu se veoma malo pričalo!

Pred meč između Srbije i Albanije, albanski fudbaleri imali su veoma zapaljive izjave, a one su se ticale svega, samo ne sporta

  • 70

U utorak se u Beogadu igra utakmica kvalifikaca između Srbije i Albanije u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje se održava u Francuskoj 2016. godine. Ova utakmica sa sobom svakako nosi ogromnu pozadinu, koja je sve samo nije sportska.

O tome svedoči i izjave albanskih fudbalera, koje su davale pred meč sa "orlovima". O svemu je bilo reči, a najmanje o borbi na terenu, što bi trebalo da bude primarno. Evo šta su sve izjavili fudbaleri selekcije Albanije:

- Sada nam predstoji meč u Beogradu, gde ćemo dati 200 odsto svojih mogućnosti. Svi smo rešeni da pobedimo Srbiju i usrećimo naše porodice, prijatelje, komšije i sve Albance širom sveta - rekao je Emir Lenjani.

- Nezavisno Kosovo, UČK! Osveta! Srbi moraju pasti na kolena - napisao je nedavno Taulant Džaka, koji poreklo vodi iz Podujeva na Kosovu i Metohiji.

- Molim selektora De Bjazija da me pozove na obe utakmice protiv Srbije. Srpska vojska mi je bula ujaka tokom rata na Kosovu i želim osvetu za sve koji su ubijeni - rekao je Migjen Baša, koji će zbog povrede propustiti duel u Beogradu.

- Gol u Portugalu je velika stvar, ali pogoditi mrežu u srpskoj prestonici je osećaj koji se može opisati rečima. Naš narod, koji je od Srba doživeo mnogo zla, u nama vidi heroje i nećemo ih razočarati - kazao je Bekim Belaj.

- Ova utakmica je ostvarenje mog dugogodišnjeg sna. Želim da ponizimo Srbiju i naplatimo dugove iz prošlost, kao što su progon, teror, genocid. Kosovo je Albanija - najavio je Alban Meha, napadač Paderborna, rođen u Kosovskoj Mitrovici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаврило Принцип

    13. oktobar 2014 | 20:15

    Neuk narod, sa planina!!! Dok ste živi i dok vas ima, nećete se osloboditi kompleksa koji imate od nas!!! Najveći heroj vam je srbin poreklom!....naši kraljevi su vladali vašim narodom i nikada obrnuto...kroz celu istoriju ste bili pljačkaši i razbojnici, i nikada se nećete popeti na pijedestal srpskog vojnika, i srpske časti!!!! Radjate se sa željom da budete srbi...Umirete sa mišlju koliko niste ni blizu bili veličini koju nosi srpski nacion!

  • Total

    13. oktobar 2014 | 20:13

    Majku im poganu, a sta ste vi radili ? Oteli nam svetu zemlju, i sad oni ispadose posteni. Boze boze ,kuda ovaj svet ode. A i mi Srbi , gledamo samo kako cemo jedan drugom nauditi, a ne pomoci. Dokle god smo takvi i ne bude onoga Samo sloga Srbina spasava, svaka gnjida ce nas zezati i ucenjivati.

  • ks

    13. oktobar 2014 | 20:05

    Ako su ovo stvarno izjavili UEFA treba da reaguje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA