Volkov ide stopama Maksimovića i Vešovića?

Levi bek Partizana mogao bi da se preseli na "čizmu", jer veliko interesovanje za njegove usluge pokazuje Torino

  • 2

Vladimir Volkov nalazi se na meti italijanskog prvoligaša Torina. Levi bek Partizana nalazi se u planovima čelnih ljudi "bikova" koji bi želeli da ga vide u svojim redovima već u januaru, ali bi problem moglo da bude obeštećenje crno-beli.

Crnogorskom reprezentativcu ističe ugovor u junu sledeće godine i to ga čini još primamljivijim za strane klubove, a prema pravilima UEFA on bi mogao već u januaru da potpiše ugovor sa Torinom, a onda da im se pridruži u junu kao slobodan igrač što nikako ne bi želeli u Humskoj, da se dogodi.

Italijanski "Tutosport" naširoko piše u svom današnjem izdanju o mogućnosti dolaska Volkova i o tome da bi se crno-beli zadovoljili i sa nekoliko stotina hiljada evra, što je svakako bolje nego da dobiju ništa. Međutim, u Torinu paze da se ne zalete i da se ne dogodi slična stvar kao sa Markom Vešovićem koga su doveli na brzinu, a onda su morali da ga proslede na pozajmicu u Rijeku, jer nije zadovoljio kriterijume trenera.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    14. oktobar 2014 | 12:51

    Vesovic? Sampion? Nije? Ma ne verujem! To mora da je Toletovo maslo

  • PFC

    14. oktobar 2014 | 14:13

    Odma neka ide,jos ako daju neku kintu bez razmisljanja.Ima u omladincima boljih igraca od njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA