Divljačko zaletanje fudbalera Albanije na centru i bežanje u tunel (VIDEO)

Još jedan dokaz da su gostujući fudbaleri svojim ponašanjem doveli do sukoba u Humskoj

  • 56
Fudbalska reprezentacija Srbija - Albanija Foto: Marko Todorović

Novi dokaz da su fudbaleri Albanije praktično započeli incident! Zahvaljujući snimku iz novinarske lože jasnije se vidi kada su dvojica gostujućih fudbalera divljački nasrnuli na Stefana Mitrovića i Nemanju Gudelja otevši im zastavu koja je visila na dronu.

Potom su krenuli da beže i tada dolazi do opšteg haosa. Jedan od srpskih navijača naleteo je i stolicom u glavu udario Belaja, dok je nekolicina albanskih fudbalera krenula da tuče pomenutog navijača.

Nedugo zatim situacija se prividno smirila, zahvaljujući srpskim fudbalerima, ali je do eskalacije sukoba ponovo došlo nakon što su Albanci bežali u tunel.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    15. oktobar 2014 | 08:10

    Gde je ovaj covek sto je albanera sacekao na nogu.. .da mu platim rucak..

  • neko

    15. oktobar 2014 | 06:54

    Da smo ovo mi razvili nasu zastavu u sred Tirane na stadionum garantujem zivotom da bi pobili sve nase igrace. Ovaj narod je ozbiljno bolestan, a i oni koji ga podrzavaju. Toliko.

  • ona

    15. oktobar 2014 | 08:36

    Ovaj dogadja u meni je probudio veliku agresiju,ja koja sam apsolutno protiv nasilja,koja sam za civilizovano resavanje stvari,koja sam za toleranciju.Jednostavno coveka ne moze a da ne pogodi toliki bezobrazluk,bahatost,podmuklost,i da ne nabrajam.Nismo ni mi cvecke,daleko smo od toga,ali dajte mi jednu drzavu na svetu,jedan narod koji bi mirno posmatrao sve ovo ?Trebalo je da se ne naseda,ali nas je uvek vodilo srce a ne razum.Porucila bih komsijama koji su pisali kom,nazivajuci nas stokom sledece:Mi se samo branimo,od vece stoke od nas samih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA