Albanci pre 7 dana počeli s "operacijom dron"! Na Crkvu se popeli pomoću konopca! (FOTO)

Telegraf došao do ekskluzivnih saznanja kako su se Šiptari popeli na centralnu kupolu crkve Svetog Arhangela Gavrila odakle je pušten dron. Starešina hrama potvrdio da su imali lak posao, jer crkva nema video nadzor i osvetljenje. Policija vrši uviđaj u porti hrama

  • 33

Pripadnici policije od jutros se nalaze u porti crkve Svetog Arhangela Gavrila u Humskoj ulici, za koju se smatra da je mesto odakle je krenuo dron sa zastavom "velike Albanije".

Reporter Telegrafa saznao je na licu mesta na koji način je dron sa skandaloznom zastavom dospeo do crkve, a potom leteo iznad terena stadiona Partizana tokom meča između Srbije i Albanije.

Kako nam je rečeno, Albanci koji stoje iza ove skandalozne provokacije su još pre sedam dana počeli sa organizacijom puštanja drona sa centralne kupole crkve.

Ovako je izgledalo spuštanje drona iz RAMINOG ugla! Žestoko je opsovao Srbiju! (FOTO)

Prema rečima starešine hrama Svetog Arhangela Gavrila, sveštenika Ilije Šmigića, oni su se popeli uz pomoć konopca na centralnu kupolu, odakle je pušten dron.

- Ništa neobično nismo primetili do jutros, kada je uočen kanap koji visi sa centralne kupole. Bitno je istaći da crkva nema video nadzor i da je osvetljenje jako loše, te su organizatori ovog skandaloznog čina, vrlo lako mogli da se popnu na Crkvu neometano. Apelujemo na nadležne da uvedu video nadzor i bolje osvetljenje, kako se ovakve nemile scene nikada više ne bi ponovile - rekao je za Telegraf sveštenik Ilija Šmigić.

Za daljinsko upravljanje dronom osumnjičen je brat premijera Albanije Olsi Rama, koji je u međuvremenu pušten iz pritvora. On je po dolasku u Tiranu demantovao da je uopšte bio uhapšen.

(M.B. / M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pantagruel

    15. oktobar 2014 | 13:52

    Јасно су нам демонстрирали да било када и било где у Београду могу да изврше било коју саботажу или терористички акт и да је једини разлог наше тренутне безбедности то што они неће (или им Американци не дозвољавају) да нам подмећу бомбе по градовима. Тотални пораз наших безбедносних служби: БИА, ВБА и ВОА.

  • Zoki

    15. oktobar 2014 | 13:50

    Vidim gore na slici kako policija dobro radi posao, "U hladovini". Još ako je rakija u flasi... Super.

  • Ovo je Srbija

    15. oktobar 2014 | 13:37

    Jedina drzava iz ex-yu repulika u kojoj jos uvek na snazi proplalo brozovo,"bratstvo jedinstvo"gde kurta i murta u Srbiji drzi karike vlasti.Najvise je Crnogoraca,koji su u Srbiji "veliki"srbi,a u Crnoj Gori ponsni Crnogorci.Tako da ne cudi sta nam se desava i sta ce nam se desavati,jer ni u jednoj ozbiljnoj drzavi ne mogu osobe sa dvojnim drzavljanstvom biti cinvnci vlade i vode razna mistarstva ,institucije i privredu...?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA