Zvezda sa novim dresovima napada Partizan!

Crveno-beli su predstavili novi dres koji će rukometaši nositi u sezoni 2014/15, a ujedno najavili i večiti derbi

  • 1

U press Sali Sportskog društva Crvena Zvezda, u sredu 15. oktobra 2014. godine održana je press konferencija povodom promocije novih dresova, kao i najave predstojećeg derbija MRK Crvena Zvezda – RK Partizan.

U daljem takmičenju, muški rukometni klub Crvena Zvezda nosiće dresove renomiranog Japanskog proizvođača sportske opreme Asics čiji je genaralni zastupnik firma Univer-Ko. Na zadovoljstvo svih prisutnih Predsednik muškog rukometnog kluba Crevena Zvezda Mirko Butulija potpisao je trogodišnji Ugovor sa direktorom Univer-Ko-a Dragoslavom Jocićem.

Tim povodom predsednik Butulija je izrazio zadovoljstvo zbog potpisanog ugovora uz nadu da je ovo prvi u nizu još nekih sponzorskih ugovora u ovoj godini, da se nada da će obe strane biti zadovoljne ugovorom, a da će MRK Crvena Zvezda kroz rezultate, dobar imidž i brend kakav nosi, opravdati ukazano poverenje.Butulija je takodje podsetio koliko je teško obezbediti sredstva:

- Sredstva za sport je uvek bilo teško naći, čak i u prethodnim godina kada je bila manja kriza. Ali neki naši prijatelji i ljudi sa kojima pričamo pored želje i volje koje imaju da pomognu klubu imaju još neke druge motive i gledamo da tako koncipiramo celu priču. Prvenstveno ćemo se usmeriti na promociju mlađih kategorija koje su najuspešniji segment kluba.

Prisutnima se obratio i generalni direktor MRK Crvena Zvezda Nenad Peruničić dodavši da Zvezda kao veliki brend i ime zaslužuje i druge velike brendove, i ujedno najavio predstojeći derbi koji se uz direktan TV prenos igra u nedelju od 19:30 u Šumicama.

Odmah posle potpisivanja ugovora sa novim teničkim sponzorom nastavljena je konferencija posvećena večitom derbiju. Osvrćući se na derbi prisutne je pozdravio kapiten Vladimir Cupara koji je istakao da veruje u svoje saigrače, trenera i stručni štab, obećao dobru utakmicu i pozvao je navijače da u što većem broju prisustvuju večitom derbiju.

Peruničić se nadovezao na reči kapitena i pružio veliku podršku svojim igračima verujući u njihovu energiju i samopouzdanje koje njegov mladi tim nosi sa sobom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA