Ko nije bio na srpskom derbiju rekao bi da je ovo snimano na ratištu! (VIDEO)

Ni ovog puta najveća svetkovina domaćeg fudbala nije mogla da prođe bez bakljade, topovskih udara, tuče navijača i ogromnog broja pripadnika snaga bezbednosti

  • 32

Nisu ipak u miru i zajedničkim snagama navijači Partizana i Crvene zvezde mogli da provedu 147. večiti derbi, iako je to bilo najavljivano. Ponovo je viđeno mnogo pirotehnike, ali i nemilih scena i sukoba između pristalica dva najveća rivala srpskog fudbala.

Zbog svega toga bio je prisutan i veliko broj policije i žandarma na stadionu i oko njega, a čak nekoliko puta su za vreme i pre meča morali da intervenišu i da razdvajaju dva suprotna tabora.

Bakljada zbog koje je u jednom trenutku prekinuta utakmica kako bi se raščistio dim sa terena, ali i međusobno gađanje bakljama, zaletanje Grobara i Delija jednih na druge i ogroman broj pripadnika snaga bezbednosti, sve je to u jednom trenutku više podsetilo na neko ratište ili bojno polje, a ne fudbalski meč.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1970

    19. oktobar 2014 | 14:08

    predivan derbi, super atmosfera, navijanje i koreografija..kome se ne svidja moze u pozoriste.

  • grobar do koske

    19. oktobar 2014 | 12:42

    Ma koje bre ratiste,niko nije mrtav..sto nista ne mora da znaci,obzirom na ovu "politiku",koja se vodi protiv najvece Srpske Svetinje-Partizan-a Mit ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Delija

    19. oktobar 2014 | 12:58

    Sljam sljamova.U kavez pa nek se tuku do mile volje,bole njih uvo za fudbal.Kretencine neopevane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA