LALATOVIĆ O INCIDENTU U TUNELU: Psovali su mi mrtvu decu! Zašto to niko ne pominje?

Trener srpskog šampiona objasnio šta je prethodilo psovkama koje su zabeležile kamere

  • 48

Osim zbog večitog derbija, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović, jutro posle, dospeo je u žižu javnosti i zbog izjave navodno upućene navijačima Partizana, koji su skakali iznad tunele gde je mladi stručnjak pokušao da da izjavu.

Na videu se jasno vidi kako je Lalatović opsovao, ali je, u razgovoru za Telegraf, trener Zvezde upitao zašto niko ne objavi šta je prethodilo psovkama.

- Lalatoviću, je*em ti mrtvu decu - rekao je Lalatović za Telegraf povike koji su usledili pre psovke: - Nisam mogao da ostanem imun. Pa, da li je to normalno? Ja imam malu decu kod kuće.

Ove ružne psovke i te kako su pogodile trenera srpskog šampiona koji je u dahu nastavio da otkriva šta se sve dešavalo na derbiju i kakav pritisak na njih je vršen.

- Najpre smo napadnuti na početku meča od strane redara. Potom nam je na poluvremenu kamenovana svlačionica gde je jedan ''projektil'' ušao unutra. A šta reći na napad redara na moje igrače nakon meča? Kada je jedan od njih šutnuo mog fudbalera.

- I to mora da se zna. Kao i da je postojao neviđen pritisak na sudije tokom poluvremena da se Partizan neće vratiti na teren ukoliko sudija Mažić ne bude isključio mog igrača. A, što su čupali i vukli Jovića, dete od 16 godina, to ništa - priznaje Lalatović u razgovoru za naš portal.

Podsetimo, nakon završetka derbija izbili su incidenti ispred autobusa Crvene zvezde kada je jedan od redara vređao crveno-bele, a potom je usledio i sukob sa kapitenom Nikolom Mijailovićem.

(M. Marić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    19. oktobar 2014 | 15:14

    A ti jadan naivaaaan, vidim jedva si izgovorio kletvu, nesto si zamuckivao jer si to prvi put izgovorio u zivotu

  • Drincic

    19. oktobar 2014 | 17:23

    Ko gubi ima pravo da se ljuti,ali ne I da laže...

  • deki smederevo

    19. oktobar 2014 | 17:24

    Aktivirati suzpenziju ovoj ostrascenoj budaletini iz rupe.p.s.posle Bajka nas Drina pocepa i Rajka .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA