Ovako je trener Zvezde objašnjavao Joviću šta treba da uradi da bi postigao gol u derbiju! (VIDEO)

Trener crveno-belih nervozno je šetao pored klupe, hvatao se za glavu posle promašaja Jovića, ali i bodrio i objašnjavao mladom napadaču kako da odreaguje u završnici

  • 8

Fudbaleri Crvene zvezde, trener Nenad Lalatović i Delije imaju za čim da žale posle poraza crveno-beli u 147.derbiju od Partizana.

Promašaje Luke Jovića u dobrim šansama Lalatović je opisao kao neiskustvo mladog napadača, kojeg je strateg crveno-belih savetovao tokom meča kako je trebao da odreaguje u završnici, ali i hrabrio veliku nadu tima iz Ljutice Bogdana.

Lalatović je poznat kao veliki emotivac i izuzetno temperamentna osoba, pa je čitav meč ispratio šetajući pored klupe, burno reagujući na svaki potez na terenu. Hvatao se trener Zvezde za glavu, preispitivao saradnike na klupi, širio ruke, aplaudirao, a uostalom pogledajte kako je sve to izgledalo na 147. derbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Andrija

    19. oktobar 2014 | 21:57

    Sve zna i da sudi,i da psuje,i da uci kako se daje gol,a u sustini nezna nista ,

  • grobar do koske

    20. oktobar 2014 | 10:03

    Odlicno mu je objasnio,samo neka nastave tako..shvatice decko,jednog dana,kada lale bude prekomandovan u gradsku cistocu,medju "b" tim fkcz(mada vise ni nema neke razlike izmedju prvog i drugog tima cz..)kao sef nocne smene,naravno sve ispod toga je neprihvatljivo za njegov renome sticanog u fkcz...xxaaxxaa..Partizan-MIT ili cudo-JEDINI PONOS SRBIJE !!!

  • Sandžak

    19. oktobar 2014 | 23:04

    Pa dobro mu je objasnio, uhvatiš protivnika lagano za zadnjicu (da ga zbuniš) zatim gurneš lagano loptu nogom. E tako se daje go, šutne se lopta nogom, kako to ovaj mladi igrač nije znao!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA