Teško Zvezdi ako Neptunas bude igrao ovako u četvrtak!

Crveno-beli se sastaju sa litvanskim timom u okviru drugog kola Evrolige, a pred taj duel Neputnas je postigao čak 110 poena na prvenstvenom meču

  • 4

Košarkaši Neptunasa savladali su Žvaigždeš sa 110:94 čime su ostvarili sedmu pobedu iz isto toliko mečeva u prvenstvu Litvanije.

Ovaj meč ne bi bio toliko interesantan navijačima u Srbiji, da se litvanski tim u četvrtak ne sastaje sa Crvenom zvezdom u okviru drugog kola Evrolige.

Neptunas je protiv Žvaigždesa predvodio Deividas Gailius sa 19 poena, a još petorica igrača imala su dvocifren učinak. Po 13 su ubacili Mustafa Šakur i Egidijus Dimša, 11 je dodao Justas Sinika, a po 10 Mindaugas Girdžiunas i Aranas Butkevičus.

Ekipa Neptunasa je na ovom meču postigla čak 61 poen u prvom poluvremenu.

Trebalo bi podsetiti da je i Zvezda u poslednjem kolu ABA lige savladala Mega Vizuru čime je zadržala maksimalan učinak u do sada pet odigranih mečeva u sezoni u svim takmičenjima.

Meč Zvezde i Neptunasa u četvrtak u Litvaniji igra se od 18 časova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloš

    20. oktobar 2014 | 22:05

    Teško njima ako mi budemo igrali kao protiv Galate.

  • Delijacg

    21. oktobar 2014 | 09:14

    Ma daj bre ubacili su nekim jadnicima 110 poena... Ali isto tako od tih istih jadnika primili 95. ..tako da nema brige...

  • Danijel Ds

    21. oktobar 2014 | 08:06

    Poslacemo ih na Neptun :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA