Nikola Grbić vam je neobičan u sakou? I on je sam sebi! (FOTO)

Slavni srpski odbojkaš je imao svoj trenerski debi u Italiji

  • 3

Šta kažete na ovakvog Nikolu Grbića?

Naš proslavljeni odbojkaš, koji se penzionisao u maju ove godine, debitovao je kao trener Peruđe porazom od Modene (3:1), ali je njegova ekipa pružila dobru partiju.

Kako se podnosi poraz kada više ne nosi dres na terenu, nego odelo kraj klupe?

- Ne znam, šta da vam kažem. U principu, s jedne strane je lakše kad si igrač, jer si imao mogućnost da više utičeš na dešavanja na terenu, nekom akcijom, ili potezom. Ovako, kad si trener, bez obzira na to što si možda u nekom trenutku predvideo neke stvari, momci to nisu uspeli da pretvore u delo. U tom smislu je teže, pa još uvek razmišljam da li sam mogao da pozovem neki tajm-aut ranije, ili da napravim neku izmenu... Nemam tačan odgovor na vaše pitanje, znam samo da je meni u ovom trenutku jako teško - priznaje Nikola u razgovoru za "Žurnal", a o svom novom autfitu dodaje:

- U Italiji svi vode računa o tim stvarima, a meni je zaista bilo najmanje bitno kako izgledam. Bio sam i ja čudan sam sebi. Prvi pu u životu sam na odbojkašku utakmicu došao u sakou i sa kravatom - rekao je Grbić, a potom priznao da je tokom meča podizao sako, da bi došaptavao igračima.

- Rekao sam da je to jedina pozitivna stvar kad ste u sakou - rekao je slavni Grbić u intervjuu "Žurnalu".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA